It's not my cup of tea

Skrivet den: 2009-11-30, Klockan: 00:11:41,
Vilken toppen helg alltså!
Allting har som bara varit roligt och bra hela tiden! Har inte ens haft tid för datorn, oj oj oj. Duktigt matilda.

Har vait nere i toulla men en hel hög av männsikor igår och det var kul som tusan, och sedan idag har jag varit ... "inte på mitt område" som dom sa. Vet inte vart jag ska säga att jag var, men kul som tusan var det och jag var grymmast av alla på att spela kort !!
Det var nog länge sen jag haft en sån här rolig helg måste jag säga!

Idag har jag dessutom varit på skyltsöndag. Vad fick jag med mig hem därifrån då? Jo en ny plattång, lööövley! Synd att jag inte har nå bilder från ihelg. Nå nu ska jag avrunda. Om ni bara visste hur länge det tagit att skriva detta inlägg. Det är inte lätt när man ska svara på sms, vara social på msn, kolla facebook och skriva här samtidigt. Men hurni sov gott nu! ♥
bloglovin


I got a feeling

Skrivet den: 2009-11-27, Klockan: 17:32:14,
Nejmen hej!

Imon tror jag (hoppas jag) att jag har träningsverk i benen, för blev att köra ett riktigt härligt benpass på sportsclub för mig och Sanne efter skolan! Så fort jag kom hem somnade jag ungefär en halvtimme/timme och bara gissa hur skönt det var? Det behövdes kan jag tala om. Nu har jag massor med enerigi för kvällen, som förövrigt kommer spenderas med Jocke, Robin och Carola. :)
Hann få 9 sms under tiden jag sov och vaknade till sist av att det ringde...herregud. Jag har dessutom slösat 150 kr på en dag. Det är ju sjukt, jag borde inte få ha en telefon! NEJ, INTE, DÅLIGT!

Nå nu ska jag gå köpa taco-krydda och sen blir det att laga tacos. Mums på det! Take care!
bloglovin


Tidsfördriv

Skrivet den: 2009-11-26, Klockan: 23:50:56,
Hittad på Johannas blogg:

skriv ditt namn med lillfingret : matilda
skriv ditt namn med armbågen : matildfa
skriv ditt namn med pannan : kjqw68i99olpedr
skriv ditt namn med foten : mastriöl.ddaq
skriv ditt namn med näsan : matildA
skriv ditt namn med kinden : ,stoölfcd
skriv ditt namn med tummen: matilda



I brist på andra bilder ska jag lägga in en bild på 2 super smaskens glassar ! Nu ska jag också ta natt snart, så sov gott alla :)


bloglovin


ingen rubrik

Skrivet den: 2009-11-26, Klockan: 23:12:35,
Jag kände mig inte ett dugg lila längre. Bakrunden var tungen att försvinna låååångt åt tjottaheiki! När jag får tid ska jag ändra min blogg. Först ska jag ta tag i skolan, men sen så!
Jag ska tvinga lilla joooooole att bli min pluggkompis tror jag. Vi har en del att ta ikapp båda två...!
bloglovin


-

Skrivet den: 2009-11-26, Klockan: 22:39:45,

Måste lägga in denhära bara för att den fick mig att tänka på mig själv under vissa mattelektioner.

Oftast är det jonte som råkar ut för mitt prat. MEN, det brukar då inte handla om dans och blattar, utan mer om godis och bio. haha

bloglovin


Привет

Skrivet den: 2009-11-26, Klockan: 21:02:47,
Jag hade en massa att skriva om idag. Men så plötsligt blev jag jätte-extremt-jätte-jätte trött. Bara helt sådär. Nå men..kanske skriver nått mer sen, nu ska jag försöka hålla mig till dags planen (var tvungen att skriva en sån igår kväll, jag måste ju herregud få pli på mig själv jag sköter ju ingenting längre).

Men kan berätta dagens värsta! Jag smsade slut mina gratis sms idag. Jag hade ju flera dagar kvar! 3000 räcker ingenstans längre.


Towe har varit sjuk ... Joel är bakterie rädd ...

Jonte tog ansvar över det hela och klistrade varnings lappar på towes loka ... (y)

bloglovin


En bild säger mer än 1000 ord.. hehe

Skrivet den: 2009-11-26, Klockan: 00:48:02,
Jag är trött.
Jag tror jag har växtverk (känns inte så troligt va? gissar på amphis istället)
Jag vill ändra designen på min blogg
Jag är förvirrad
, väldigt förvirrad
Jag vill lägga upp en rolig bild från usa, och sen vill

JAG SOVAAAA!
Godnatt, puss och gull och sånt!


(fråga inte ens om bilden ... men ni ser ju vem som är kung iallafall, hehe)
bloglovin


Go å gla´

Skrivet den: 2009-11-25, Klockan: 23:31:20,
Jag är glad som fan idag! Inget ursäktande för språket nä. Knäppt om jag skulle göra det, för det gör jag ju inte vanligtvis. Ursäktar mig om jag svär alltså. Fast svära låter inte fint. Äh vilken ordbajs jag drog igång här.

Nåmen, glad är jag, tjohoooo! Ingen direkt anledning, men dagen har bara varit toppen! Innehöll egentagen sovmorgoooon, idrott (okej .. där var jag sur), ingen matte, sitta vid en monter och vara glad, halv samhälls (alltid kul) fika på safari med massa söta, roliga drömmar, en labb som jag fattade, ta ut aggretioner på joel, glöggdrickande och sist med inte mins dans.
Det var faktiskt RIKTIGT roligt ! Både kolla och dansa själv, minsann!


Egentligen har jag en massa att göra och ta igen, men jag är för glad och ORKAR helt enkelt inte. Idag är jag glaaaaaad heeeest och det ska jag fortsätta vara. puuuuuusss!
bloglovin


Nallejonte

Skrivet den: 2009-11-25, Klockan: 23:02:49,
Jonathan Johansson:

 

Jo, han ser faktiskt ut så. hehe. Kanske inte lika tjock...men annars så!

Ska väl nu lägga in mitt och jontes samtal som han tjatat så om. ;)   även om ingen annan kommer fatta det bra.


"Dina ögon ser ut som havet"

"......om du lyssnar noga kan du höra havsbruset"


När vi ändå pratar om jonte kan vi ju säga att det far fucking hilarious. Men herregud nog pratat om den filuren nu! Kände bara att jag behövde ha med honom här. Han är en stjärna minsann ;)

bloglovin


Det blir inte som man tänker sig, nää

Skrivet den: 2009-11-24, Klockan: 00:56:02,
Så gick det med det dära att "sova tidigt" ...

Jag ligger och myser på och kollar film när ekman ringer "vad är din adress jag och filip ska komma och våldta ditt hus", "men..jag ligger och sover" svarar jag. Får tillbaka en diss, och sen kom dom hit minsann. Fast det var trevlans måste jag säga, sällskap är toppen!! Filip fick även med sig en present hem, gud så snäll jag är ibland !

Är verkligen på toppenhumör just nu (kul, förutom att jag aldrig kommer somna, haha!). Men ska stänga ner datan nu och smsa mig till sömns. Låter topp. PUSS OCH GODNATT! ♥
bloglovin


Kvääääääll

Skrivet den: 2009-11-23, Klockan: 20:07:20,
Här har ni min kväll - Pirates of the caribbean. Ska byta om till riktiga mys-kläder först och sedan blir det film, mina vänner. Efter det ska jag sova, tro det eller ej, för det behöver jag. Nu är jag övertrött.

 

bloglovin


Matilda = klump

Skrivet den: 2009-11-23, Klockan: 16:59:49,
Hiiiiiiiiiiiikkkuhgjkkkkkkrrrr!

Idag hade jag behövt dra täcket över huvudet och bara försvinna.
Ingenting går dom det ska. Skorna hamnar på fel fot, jag går in i väggar, jag kan varken prata eller skriva (eller kan jag nånsin?), jag tappar ALLT jag håller i... msn bara håller på att logga ut mig! ;@

Jag behöver sova.

Föressten är jag out of my mind! Om ni bara hade vetat vad jag just fick för tanke om mitt hår så hade ni hållt med mig. Var ungefär en cm ifrån att verkliggöra min plan. men när jag la pallen min fot kom jag på vad det var för dag, och ångrade mig.

Tänkte jag skulle trösta denna klumpiga dag med någonting gott, som varm oboy, vet ni vad som händer då? Jo jag tappar ALLT i golvet. Hejdå. Nu sk jag gå och gräva ner mig i väntan på att någon ska komma hem.
bloglovin


I'm no superman

Skrivet den: 2009-11-22, Klockan: 16:30:53,
Är det normalt att bli trött den här tiden, när man stiger upp 12? Jag är iallafall trött nu, antar att det beror på mörkret. Fast å andra sidan, mörkt är mysigt!

Dagen började med tårta, bulla och julmust till frukost hemma hos Axel, men han och Johan, sedan tog vi oss hem till mig och visade bildspelet från USA till min familj. Nu ska jag strax stänga ner datorn några timmar och ägna mig åt att tvätta kläder och skriva på engelskan. Tända ljus ska jag minsann också göra. Det blir toppen! Ha en bra söndagkväll! :)
bloglovin


Counting all the assholes in the room

Skrivet den: 2009-11-22, Klockan: 02:07:00,
Sitter i min säng och känner hur john blund är påväg. Jag är trö-ö-ö-tt!

Imorse vaknade (?) jag kl halv 6 för att skicka iväg ett sms, men jag hann somna innan jag hann skicka det! Surt! Sedan vaknade jag kring halv 12 av att det ringde. Det var hemskt !!! Men klev minsann up då ändå.
Startade dagen med att vandra iväg till sportis och kolla basket med min söta Sofie. Sedan diskade jag, pluggade (typ 10 min MEN ÄNDÅ), och hjälpte lite med maten. Har kännt mig ovanligt aktiv hemma idag faktiskt!

Sedan for jag, carola och lisa ner till tuolla och umgiks med en robin och en joel. Det var riktigt kulsigt! ;)

Nu blir det godnatt, för ska orka upp till födelsedags fika imorgon! Sov sött!


bloglovin


You're my sun when the rain is falling

Skrivet den: 2009-11-22, Klockan: 01:49:46,
Jag har inte ätit så god mat som vi gjorde idag på riktigt länge! 3 rätters och allt. Riktigt mums! Måste tipsa om efterätten känner jag. Gillar ni annanas och kokos måste ni bara testa detta!

♥ Grilla annanasringar (helst färsk annanas som ni skär själv)
♥ Strö på lite socker och mörkchoklad på annanas ringarna
♥ Gör kulor av vaniljglass, och rulla dem i kokos
♥ Lägg glasskulorna på annanas ringarna - och det är klart!



(bild på efterätt och förätt, synd att bilden på efterätten blev så dålig, den är godare än den ser ut, jag lovar! den är godast!)
bloglovin


"Jävla djur jävel"

Skrivet den: 2009-11-21, Klockan: 01:00:59,
Tobbe är min idol! Han är så sjukt rolig, precis ALLT han säger är roligt. Ni bara måste kolla. Kommer det inte en till säsong ska jag åka ner till köping och hälsa på, lätt! Vilken inställning han har till allt! Söta människa! ;)

bloglovin


Biokväll !

Skrivet den: 2009-11-20, Klockan: 16:33:06,
Grymt skön dag idag. Klev upp halv 8 och knatade sen iväg till badhuset för min enda lektion. Bad lektionen bestod av livräddning..även om det känndes som att vi försökte dränka varandra mestadels. Men jag skyller på Anna.

Sedan tog vi det riktigt lugnt, bastade osv innan vi vandrade vidare till Safari och tog oss en riktigt god frukost/lunch/fika med Caroline. Sedan blev det ungefär -hem, packa om väskan och gymmet med Sanne och Jocke. Fast det var tyvärr en riktigt dålig gym-dag idag, men kul hade jag iallafall! haha


Planerna för resten av kvällen är bio med Carola, Jocke och Robin. Kul! Ser fram emot att se 2012, även om folk säger att den är föööör lång. Men jag ska ladda med godis! Puss på det!
bloglovin


Rosa, rosa, rosa .. rosa

Skrivet den: 2009-11-19, Klockan: 21:25:22,
Sitter här och målar mina naglar i, kan ni gissa vilken färg? Rosa.
Vad har det blivit med mig och rosa egentligen, jag kan inte förstå det.. Men det är en glad färg, och det passar mig idag! Ska ta och färga mina ögonbryn strax också. Hade tänkt göra de direkt när vi kom tillbaka från USA, men jag är en hejjare på att skjuta upp saker, som ni märker. Men idag känns det som jag har all energi i världen! Träna är verkligen toppen!

Föresten det jag skrev innan om sportsclub, att halva kiruna tränar där snart menade jag ingenting dåligt med. KUL att man får sig lite fler träningskompisar!

Nu har jag ingenting mer på hjärtat än godnatt :)
bloglovin


Anna krabba

Skrivet den: 2009-11-19, Klockan: 21:02:58,
Hittade en bild jag fotade på en matte lektion för ett tag sen - på innehållet i min väska.

Ibland känner jag mig som skalman med den.
Man kan hitta det mesta där. Kammar, klämmor, snäckor, plåster, alergi medicin, skoho, kamera stativ, usb minnen, you name it! Men vetni jag klarar mig knappt utan en väska längre! Även om det inte alls passar till mina kläder .. så måste jag liksom. Känner mig handikappad annars, voivoi.

(notera annas fingrar, ser ut som krabb-klor haha)
bloglovin


Dagens Jonte

Skrivet den: 2009-11-19, Klockan: 17:37:59,
Idag kom Jonte med en "dagens Jonte".

" UUUUUT UR MIN KYRKA!!! "

Antagligen förstår ni ingenting nu, men det gör inget för jag hade grymt roligt åt det iallafall!



Nu ska jag börja dra mig mot sportsclub. Blir pump idag, riktigt skönt ska det bli måste jag säga! Ska bjuda in lite mer folk idag, snart kommer väl halv Kiruna träna på sportsclub. Nåmen.. vi hörs senare!
bloglovin


Jag får liksom ingen ordning

Skrivet den: 2009-11-18, Klockan: 19:32:58,
Bloggandet känns ganska dött just nu. Jag har som inte riktigt någonting att skriva känns det som. Dagarna passerar, humöret är väl också helt okej det så. Allt känns sådär halvdant. Allt bara ÄR, på något vis.

Sitter just nu och lyssnar på underbara Lars Winerbäck och funderar på att fixa mitt hår lite. Både för att jag har tråkigt och för att det ser ut som ett kråkbo efter en timmes promenad ute i snön. Sitter och planerar för helgen gör jag också. Guuuud vad jag längtar! Verkligen!

.. och på tal om det, på fredag har jag bare en endaste lektion, bad!
Bara hur skönt är inte det?!
Bad hade vi idag också, och gissa vad? Jag tyckte att det var riktigt roligt, och det gick faktiskt riktigt bra också!




Så får ni öven en bild på en del av min klass. Ni gör mig så glad, hela bunten!

bloglovin


All reklam är inte dålig!

Skrivet den: 2009-11-17, Klockan: 17:11:22,

 

 

 

HAHA, är detta inte bra så säg! Voivoi! Jag tycker då det är grymt roligt!


Synd att norländska reklamer ska vara så dåiga dock. Handlar om korv eller mjölk oftast. Eller kanske en  nyöppnad galleria i Luleå. Folk som pratar med tråkig röst och bred dialekt. Inte intressant nånstans. I de tillfällena fårstår jag resten av min familj som blir fullkomligt tokiga av reklam.

bloglovin


As time goes by

Skrivet den: 2009-11-17, Klockan: 00:38:00,
Nu ska jag strax dejta kudden hörrni. Det ska bli skönt som attan, behöver verkligen vila min rygg efter dagens tränings pass! Ikväll är jag på bra humör också thanx to alla roliga filurer!

Egentligen har jag inget på hjärtat, ville som bara få sagt att jag är på grymt bra humör (även fast jag pluggat idag + att jag missade jontes kalas, buuuuhuuu). Får som känslan av att jag verkar så negativ på min blogg?! Även om det har sina orsaker så är det inte kul!



Måste bara lägga in låten som Calle och Mariette sjöng innan jag tar natt. Dom var gry-y-y-ymt duktiga!

bloglovin


I did it ....

Skrivet den: 2009-11-16, Klockan: 15:10:37,
En vecka har gått, lite mer än en vecka faktiskt. Ärligt talat trodde jag inte jag skulle överleva så länge, men se på mig, det börjar minsann bli bättre. Jag är förvånad själv!

Tror jag börjar komma tillbaka till verkligheten nu.


Nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga. Har engelska glosförhör imorgon + redovisning i kemin. Har inte ens kollat på papprena till något av det...great. Känns som morgondagen kommer bli tung?
Men jag ska försöka att inte vara så negativ. Jag blir ju emo annars. Imorgon kommer kameran med till skolan igen (!!) så vi kan fota lite mer till våran NV-monter, esteterna ska spela(?) ochefter skolan ska jag umgås!

Men först av allt ska jag klura ut om jag ska träna box eller pump ikväll, svårt val dära!
See you later alligator!
bloglovin


15 november

Skrivet den: 2009-11-15, Klockan: 19:32:04,
Idag är det den 15 november vilket betyder min pappas och jontes födelsedag!

Åt supergod mat och fika idag också. Mysigt var det! Sedan har jag inte hunnit med någonting mer ungefär. Eller jovisst, slet bort mina lösnaglar nyss, voivoi nu ser mina riktiga naglar förtaskiga ut. Suuck.
Dom måste fixas ikväll, och sen har jag en känsla av att jag har någonting att plugga på också! Ännu mer suuuck. Ska även försöka ta mig ut lite senare. Fast vi får se hur det blir med den saken. Idag kände jag mig tråkig. Puss å hej, leverpastej!
bloglovin


Haha, miss dära !

Skrivet den: 2009-11-15, Klockan: 18:43:11,
bloglovin


03:35

Skrivet den: 2009-11-15, Klockan: 03:35:08,
Idag blev en toppendag även om den började lite.. illa.
Först fixade jag och axel bilder till blidspelet vi ska visa till mina föräldrar. När han sedan gick tänkte jag att jag skulle bara sega resten av kvällen, men så blev det minsann inte!

Så kvällen spenderades istället med två pojkar vid namn Raaabin och Jocke. It was väry najs! Känner att jag kanske borde börja tänka på sängen nu snart, men är inte riktigt trött än (somnade halv 6 igår så inte så konstigt kanske). Men annars kommer mitt dygn vara helt omvänt snart!

Dessutom fyller min faaaar år imorn, så kan ju vara kul om jag orkar vara uppe då.
Tar gonatt från bloggen nu iallafall! Godnatt!


bloglovin


Dold skönhet

Skrivet den: 2009-11-14, Klockan: 18:11:46,

 

 

Jag tyckte det var så fint. Det på bilden är ifrån ett lås som ni kanske ser? Hjärtarna syns altså inte när låset sitter i dörren - dold skönhet om nått.

bloglovin


Are you kidding me?

Skrivet den: 2009-11-14, Klockan: 17:42:20,
Jag börjar tro att det är någon som driver med mig snart. I just don't get it... Anonyma komentarer borde inte vara tillåtet!

Vet ni föressten vad jag har gjort idag???!    *trumvirvel*
Städat mitt rum!
Jag hade nästan gett upp tänken på att det skulle bli gjort. Men jag har haft en kass dag och jag var så arg så tog ut min energi på att fixa här inne. Sen råkade lite av energin gå ut på en gardinstång, men det är inget att prata om! haha

Nu tänker jag mig att jag ska försöka få i mig lite mat, även om jag inte är så hungrig, men äta måste man faktiskt. Herregud tur att jag har en familj! På tal om min familj så tror jag att jag ska se och dom vill spela buzz med mig snart. Det är faktiskt riktigt kul även om jag förlorar varje gång. Men så är livet i en översmart familj.

Ikväll ska jag mest troligt bara ta det lugnt. Jag behöver det, samtidigt som det är det sista jag behöver. Men har faktiskt inte riktigt humöret eller energin till att göra nått annat. Punkt.
bloglovin


-

Skrivet den: 2009-11-13, Klockan: 17:57:03,
"Do you have any pets?"

"Yes, I have finger-snails!"





Haha, jo jag och jonte hade lite kul på engelska lektionen. Tänk er fingrarna krypa fram som sniglar. Alltså det är så dåligt så det blev kul! Tycker ni inte det har ni dålig humor, minsann! :D
Sen måste jag säga att jag bilden inte hade nått att göra med fingersnails egentligen. Utan det var jag som ville testa om mitt lim fungerade bra, och ja.. det gjorde det ;P

Ikväll blir det föressten idol och mys med Sanne, även om vi inte säkert vet vars än! :)
bloglovin


Warm vanilla sugar !

Skrivet den: 2009-11-13, Klockan: 16:36:49,
Är helt slut i kroppen nu! Blev gymmet efter skolan, och nu har jag hunnit mig hem och duscha och äta också. Åh vad skönt det känns att bara sitta här i världens mysigaste stora tröja och ta det lugnt. 

Köpte bla den här salvan + en bodyspray i samma doft, "warm vanillia sugar", i usa. GAAAD de luktar gott!  Det bästa är att lukten inte försvinner heller utan håller i dagar. Jag kan sitta och sniffa på min hud hela tiden verkligen, haha, gud vad knäpp jag verkar nu!
Men allvarligt hittar ni nångång nått sånt här, så köpt det !!


Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har en massa jag borde göra, och också en massa jag (kanske) vill göra. MEN, jag känner mig inte så as-kalas i huvudet efter en vecka med helt för lite sömn.


Föressten, rebecca berättade att New Moon kommer till Kiruna 11-14 december (eller någonting sådant). Wiiiih! Jag blir så glad, för längtar så till att se den, även om det kommer vara sjukt tungt.. Men inga depp tankar nu, för hey, det är ju fredag (den 13:e, hehe!) :)
bloglovin


tell me

Skrivet den: 2009-11-12, Klockan: 23:45:04,
Spanskan är klar, hunden är promenerad med, sminket är borta och nu är det bara sängen som väntar! Ska spela mig till sömns med min nya date, telefonen, och sedan ligga och trycka mot elementet för att få värme (gud vad jag fryser nu för tiden). Har upptäckt att det är det bästa sättet.

Pratade med mamma om julen idag. Vet ni? Jag ser inte fram emot julen alls längre. Jobbigt men sant. Hur kan man inte se fram emot julen undrar jag. Klappar, mys, ledighet... Men ingenting av det lockar längre.  Men vet ni vad jag tror? Om en månad lär jag väl hålla på att längta ihjäl mig, även om det inte alls känns troligt nu...jag önskar att jag hade haft ett problem som lite godis hade kunnat lösa!

Frågan är vad jag gör här vid datorn ännu, och svaret är jag vet inte. Så godnatt nu! :)


"tell me if love so nice
tell me why it hurt so bad
if love, love, so nice,
tell me, tell me why I'm sad"
bloglovin


En dag som idag

Skrivet den: 2009-11-12, Klockan: 19:36:40,
Joel made my day idag.

PJ intervjuade oss om "Hur vi uttrycker du din kreativitet?".
Jag (nervös): Spelar lite instrument, fotar och bloggar.
Jonathan (bestämt): Spelar WOW och slåss !!
och sedan Joel den stjärnan svarar kort och gott: Jag gillar att gymma.

Förlåt Joel men du var så jääävla rolig! Ditt uttryck, allt. Fyfan vad kul det var! Fast hela skoldagen var faktiskt på topp. Bestod bla av Jontes dumheter och slagsmål om bänkar! hehe


Fick föresten en anonym komentar på förra inlägget. Den gjorde mig...förvånad? Ska man vara glad eller lessen? Men lev du ditt liv istället och komentera med ditt namn! Men nuni ska jag försöka plugga lite. Jag har MASSOR att göra! Men imorgon är det fredag, guuuud vad jag längtar till helg!
bloglovin


Träna är bäst !

Skrivet den: 2009-11-11, Klockan: 17:55:28,
Idag HAR varit en bra dag.
Tog lite extra sovmorgon eftersom jag verkligen inte orkade upp kl. 8 för att gå på datakunskap och sen ha hål, så började först 10.30 med idrott!
It was vääry najs, men min lösnagel lossnade. Men turligt nog hittade jag den och limmade just fast den igen.

Sen vid 2 när vi slutade knallade jag upp till gymmet och körde ett hårt benpass! Det var verkligen toppen! Träna är bäst!

Ikväll blir det bio, en eller två, får se vad jag känner för sen. Sedan MÅSTE JAG PLUGGA. Ska göra samhällsuppgiften imorn iallafall, känner mig lite stolt. (okej hur många veckor efter är jag inte? men whatever det känns som jag upnått nånting ändå!). Nu får ni 2 bilder jag just fotade (lovade ju visa mitt hår!! + naglarna då). Sen om en halvtimme ska jag börja knata bort mot folkan och kolla bio - gratis. Det ni! ..håll tummarna för att den är bra !

bloglovin


Idag

Skrivet den: 2009-11-10, Klockan: 20:29:17,
Idag kändes som en bra dag, och jag hade så mycket planer för vad jag skulle göra. Allt sket sig förutom samhälls som jag faktiskt börjat med nu! Hejja mig!
Skulle på bio, skulle packa upp och plugga en massa mer. Men tror ni inte jag glömde böckerna i skolan?! Jo självklart. Sen försvann plötsligt min ork till att ens ta mig ut ur huset. Suuuck.

Jag är så förvirrad nu för tiden. Har liksom ingen koll. Vilken dag är det, vad har vi för läxor, vad är klockan? Ingenting vet jag. Meeeen jag vet iallafall att jag har väldans fina vänner! Så mångar som stöttar verkligen. Varje minsta lilla grej värmer :)
Fick 2 fina saker idag också, haha! En fin saga av Anna och ett kamera stativ av Ekman ;p



Alltså känns som om jag aldrig har nått att skriva om nåmer.. Eller jo en grej till idag!! Hör nu, jag har bestämmt mig för att herregud nu måste jag ta mig ett riktigt ryck med mitt rum!
SKA storstäda, köpa mig en fin svart soffa, hänga upp allt i min "hall" och kolla på mina föräldrar med hundögon och försöka visa exaaaaakt hur mycket jag behöver en TV, just nu!
bloglovin


Töntarna

Skrivet den: 2009-11-09, Klockan: 22:39:51,
Vet ni vad som är komiskt? I månaders tid har mitt horoskop sugigt vart jag än kollat (okej, bryr mig inte så om horoskop, läser som på skoj ibland bara) men NU minsann, nu är mina horoskop hipphipp hura livet är på topp.

Nu ska jag försöka plugga litegranna. Voivoi att jag ska vara så dålig på att plugga själv. Kankse ska jag söka en pluggarkompis? Skriva en kontaktannons: "Hej jag söker dig som vill plugga, och är bra på att peppa en som är sjukt dålig på det".  Eller kanske inte.

Men en annan grej, måste ju lägga in någon bild på mig hära! Har ju närmast svart (tyvärr) hår nu och jag har helt glömt bort att fota det eller nått! Tror inte ens jag hunnit berätta det till någon av mina icke kirunaboiska vänner???!!! nä bild är ett måste! Sen har jag satt lösnaglar igår också :]
Kanske inte supersnyggt och praktiskt alla gånger, men jag gillar det ändå!

Sen kan jag ju nämna också att ni får gärna ringa om ni inte har annat för er! Är skönt att prata i telefon, men jag har så svårt att ta telefonen i hand och ringa nån själv. Åh jag känner att jag missar allt med skolan nu. Måste skriva svenska. Godnatt :)


måste bara tillägga en till grej, gudars vad min statistik har ökat de 2 sanaste dagarna. hur ska man tolka det egentligen?


bloglovin


Den döda vinkeln

Skrivet den: 2009-11-09, Klockan: 16:03:14,
Hejhå.. Kemin idag gick faaaail som tusan. Jag och joel trodde vi kunde slå våra kloka hjärnor ihop och vara bäst. Det funkade INTE. Men det var ändå lätt den bästa lektionen idag.
Sen när jag kom hem från skolan tog jag posten från brevlådan. Det första jag ser är kortet jag skickde från USA. Ouch. Sved litegrann.
Well well, jag hade iallafall en grymt bra tid där och NÄSTA HELG ska vi fixa med bilderna så då kommer dom faktiskt upp här och på facebook också!

Idag är iallafall mina planer att packa upp, plugga och träna. Tveksamt om allt det kommer bli avklarat, men bäst att vara positiv om saken ändå!
Föressten, den tid jag sov inatt hade jag en jätte udda dröm. Mina drömmar brukar vara långa, osammanhängande och bara helt crazy. Vet ni vad jag drömde inatt? Att jag hade börjat träna på Gymmet gymmet. Det och inget annat. It was strange om ni frågar mig!

bloglovin


Fast vem har sagt att det ska vara lätt

Skrivet den: 2009-11-09, Klockan: 09:38:53,
En timme tills skolan börjar. Mamma undrade om jag ville stanna hemma, men nä jag tror det är lika bra att ta sig i kragen och gå. Vad blir bättre av att ligga hemma egentligen?

Skönt med sovmorgon idag iallafall. Eller, sov och sov vet jag inte men. Vaknade kring 8 efter inte allt för många timmars sömn, och sen var det omöjligt att somna om igen så jag hoppade i duschen istället, och nu känns det faktiskt lite bättre.
Sminkade mig nyss också så nu tänkte jag att det får vara slut på tårar på ett tag. Det är inte lätt sånt här, fast vem har sagt att det ska vara lätt. Men det är verkligen underbart allt det stöd jag fått. Speciellt av min familj. Jag har inte haft en sån relation att jag kunnat berätta saker till mina föräldrar sen jag var kanske 7. Men nu, när det verkligen behövs då finns dom där.

Men jag önskar jag var starkare.
bloglovin


Varje saga har ett slut

Skrivet den: 2009-11-08, Klockan: 20:16:12,
Jag känner mig tom.
Förstörd, ensam, sämst, idiotisk, lessen, hopplös... Allting bara gör ont. Men samtidigt känner jag ingenting. Jag vill inte, jag orkar inte. Jag kan bara önska att allt var en hemsk mardöm. Men nu är det inte så.  Jag vet inte ens varför jag skriver om det här. Jag vet intgenting.
Men jag måste ändå vara glad. Glad för 8 fina månader, glad för att du är en sån bra vän. Men det är svårt nu, för nu är jag inte glad. Nu är jag svag.


</3
bloglovin


Winter time

Skrivet den: 2009-11-08, Klockan: 16:32:31,
Åh äntligen har min dator börjat sammarbeta med mig igen !!

Idag är det farsdag om inte någon lurat mig, för vi har iallafall varit förbi farmor och farfar och ätit god choklad därför. Pappa fick en film av mig, en bluray film som jag köpte i USA för ynka 70 kr! Vad kostar de i sverige? 200 typ. Åh i löööve billiga usa :D

Det var faktiskt riktigt kyigt och fint ute idag och träden var jätte fina! Fotade, men oj vad dåliga alla bilder känns när man inte använder systemkameran .. suck.

Mina planer på vad jag ska uppnå idag ser ut ungefär såhär: städa mitt rum och fixa lite på so:uppgiften. Skönt att man börjar 10.35 imon för om jag känner mig själv rätt kommer väl det där ta tid!



bloglovin


Black or white

Skrivet den: 2009-11-04, Klockan: 21:39:37,
Vad jag borde göra är att plugga (kom på nu när jag kom hem att jag glömt bort mina läxor helt borta i staterna, det är ju typiskt...får ta det me de lärarna imorn), packa upp (faaaan vad jobbigt) och sova (har väl sovit (sittandes) ungefär 2-3 h de senaste 34 och imorgon är det skola).

MEN vad som kommer att hända är att jag vänta på att min mamma kan hjälpa mig med en liten sak! (:D) och seeeeen nångång får jag nog krypa ner i min efterlängtade säng. Jag har nog faktiskt ingenting att klaga på faktiskt.


Nåveeeel, hade tänkt skriva lite om usa, men nu kom mamma hem så hinner inte det. Sikket onödigt inlägg det blev. Sov gott sen, för det ska jag ! puss♥
bloglovin


VinterNoll9 ?

Skrivet den: 2009-11-04, Klockan: 15:48:38,
Hejsan hejsan.
Man känner verkligen att vintern är här nu, klockan är inte ens 4 men det är redan på väg att bli svart utomhus. Mysigt om ni frågar mig. Åh, jag tror jag ska tända lite ljus och mysa på tills resten av familjen kommer. och jag måste försöka hålla mig vaken tills kvällen annars vet jag inte hur jag kommer klara skolan imorn, haha.

Packa upp måste jag också göra åååååååååååh vad jobbigt. Är det inte det värsta? Speciellt när man är trött? Men ska ta mig i kragen snart och fixa lite grejer inför imorn har jag tänkt. Jag vill lägga upp en bild men jag orkar faktisk inte. Ni får nog en låt istället. och föressten, funkar "artic light film festival" sidan för er??? det gör den inte för mig. hum ... jag som ville veta vad det skulle vara för filmer ju!

bloglovin


ARLANDA

Skrivet den: 2009-11-04, Klockan: 09:56:38,

Yepp nu är vi tillbaka i Sverige. (!!!)
Känns skönt att snart få komma hem, men samtidigt saknar jag USA. Det värsta måste vara tidsomställningen ... kommer kännas tungt snart kan jag ju säga + att vi har resan till Kiruna kvar. Blä.

Men wow vilket väder vi har haft! Wow på allt! Ni ska bara veta hur mycket mysigare det är att resa med sin pojkvän istället för sin skrikiga familj. ♥  hehe.

Ihelg ska vi fixa ihop typ nått bildspel och visa mina föräldrar och så, så lägger nog ut någon blid här också då ska ni se :D  Känner att det är lite synd att jag inte fotade mer, men detär faktiskt lite jobbigt att släpa systemkameran överallt. Rädd att tappa bort den blir jag också. Men snor bilder av axel också så det blir nog bra!

Föressten, jag gillar arlandas datorer. Eller dom gillar nog mig (?) Betalade nada och fick 2,5 timmars internet tid. Axel betalade 30 och fick 1,5. Life's goooood ibland. hehe.

En och en halv timme tills vi åker. Segt. Orkar inte nöta data mer nu, puuussheeej!

bloglovin


RSS 2.0