Mitt hus, atm

Skrivet den: 2009-08-31, Klockan: 19:09:38,
Shaaalala, jag har tråkigt. Tror jag ska ta och fixa lite i mitt nya .. hus nu, har ju som inget bättre för mig. Kan ju ta och visa er hur snyggt det är där ute nu faktiskt kom jag på. Usch och fy :




Föresten, tror jag lyckats glömma mitt puder i skolan. Faaaan hur gick det till? Brukar aldrig, aldrig ha med sånt till skolan, och det var bara av misstag nu också. bläää


Oj jäklar vad jag uppdaterar här helt plötsligt. Blev nästan jobbigt nu när jag kom på det. Men nu är det då sista för idag, så jag kan ju lika gärna säga godnatt nu då.
HAVE A NICE DAY!
bloglovin


Nu vet du

Skrivet den: 2009-08-31, Klockan: 18:18:24,
Åh vad bra det känns nu! Fick äntligen ur mig någonting jag verkligen behövde få sagt som jag gått och grubblat på länge. Ni känner säkert igen känslan.
Hur som helst började jag röjja (städa alltså, för en gångs skull) i mitt rum, för att lugna ner mig, så håller på lite smått med det ännu också.
Nu hoppas jag bara på att det blir bättre från den här punkten, det gör jag verkligen. Fast jag vet inte ens om jag vågar hoppas .. men nu vet du hur jag känner iallafall, det är alltid nått.

Haha, jag vet att det kanske är lite kryptiskt skrivet, för det är ingenting jag tänker skriva ut på min blogg. Men jag tror ni överlever ;)


Men en sak kan jag tillägga iallafall. Har man långa, men sköra, naglar, GE FAN I ATT STÄDA! Ni kan säkert räkna ut hur bra det just gick för mina naglar ...  -.-
bloglovin


USA

Skrivet den: 2009-08-31, Klockan: 16:18:40,
Ja, ni kanske redan vet ? Men USA, dit ska jag iallafall på höstlovet. Allting är bokat och så, åååååh vad jag längtar! Åker med Axel och hans familj. Jises, jag - i USA!

Är så glad över att mamma och pappa sa ja, direkt jag frågade. Är så himla himla glad att jag får och kan åka! Lite surt lär det bli att hålla på pengarna ... jag har helt 8000 kr på kortet, så mycket har jag  a-l-d-r-i-g  haft, men de måste sparas som sagt, och jag måste ta ladigt 7 skoldagar, så blir minst sagt mycket att jobba innan.
Men det är värt det, det är det verkligen!


Kan visa vart vi ska också. Port Charlotte. Gud, tänk er ändå. Vilket höstlov det kommer bli, inte direkt ett kallt blåsigt som man är van vid!





Var bara tvungen att dela med mig av det, nu ska jag dammsuga innan maten, pussstjing! <3
bloglovin


Måndag

Skrivet den: 2009-08-31, Klockan: 16:02:27,
Klipptid är bokad. Härligt, kommer missa lite av datakunskapen (mindre bra ärligt talat - de är ett av ämnena jag verkligen ska jobba hårt med, så jag får sovmorgon till halv 11 varje onsdag också istället för lektion, wiiiih!). Men jag behöver verkligen klippa håret nu!

Idag var det helt okej i skolan också, vi har ju som inte kommit igång med någonting än ... utom spanskan, döööö. Vet inte varför, men jag har en otrolig ångest varje gång jag har spanska.

Nu ska jag börja fundera på vad man ska äta, ha det bra :)
bloglovin


Filmtajm :)

Skrivet den: 2009-08-30, Klockan: 20:46:40,
Nu ska vi kika "Män som hatar kvinnor", äntligen, känns det som. Alla pratar om att den är så bra, ja det blir upp till bevis nu :)
bloglovin


Arbetsdag

Skrivet den: 2009-08-30, Klockan: 18:29:53,
Jiiises, idag har jag jobbat! Nu har det äntligen blivit lite fart på arbetet i mitt nya rum...eller kanske borde jag säga hus, för det är ju vad det är! :D

Spaklat, slipat, putsat fönster, väggar, tak ... hoff det var lite slitet de! Hoppas på att jag ska kunna börja måla nu i veckan också, så nu i september kommer jag äntligen ha mitt nya rum .. hus. :)
Vet ni föresten hur jobbigt det är att spakla i taket? Kommer garanterat ha träningsverk i högerarmen imorn, but that's life. Allt gick ju smärtfritt iallafall, man kanske skulle ha chansat på bygg istället, blivit snickare, hehe!
Nä, skämt åtsido bara, ingen i sitt sinnes fulla bruk hade väl släppt mig med en såg i handen -.-

Nu i kväll blir det bara att mysa på och ta det lugnt. Grymt skönt att man slipper stiga upp så tidigt imon också. Vi börjar 10.35 om jag inte min fel, mihi!

Nu måste jag avrunda här, Sofie kommer strax förbi för att hämta sin tröja, och herregud jag måste ju leta upp den! Puuus och kraaam!
bloglovin


Haircuttt?

Skrivet den: 2009-08-30, Klockan: 00:35:13,
Hej! Tänkte man kanske kunde inleda ett insägg så också någon gång :)
Nu är jag hemmkommen igen, och trööött. Men jag väntar på att min telefon ringer innan jag börjar fixa mig för sängen hade jag tänkt.

Btw, skrev ett långt inlägg om hår för någon dag sedan,  men orkade inte publicera det och vet inte varför. Hur som helst var det bilder på alla mina olika frisyrer och färgningar jag haft, för jag behöver lite inspiration nu! Ska gå till ... ja vad det heter där vid systemet hade jag tänkt. 650 kr för klippning och flerstegsfärgning låter himla bra om ni frågar mig.

Mest är det färgen jag inte kan bestämma mig om. Men om inte annat ger jag dom fria händer, det brukar bli bra. Har ni förslag så får ni mer än gärna skicka en liten kommentar eller så! :)

byyyyye
bloglovin


29 augusti

Skrivet den: 2009-08-29, Klockan: 19:40:05,
Idag har det varit träning och barnvaktning som gällt, och snaaart snart ska jag pallra mig iväg till Sofie, som faktiskt fyller år idag! Fast vet ni? Ska försöka få skjuts...okej det är väl en ca500 m, men NI HAR INTE SETT MINA SKAVSÅR!
Herregud jag trodde såna läkte relativt fort... men icke sa nicke, lika uppskrapade och jävliga är dom. Klart man måste ställa upp på att skjutsa då? (A)

Skriver kanske mera senare, nu ska jag leta upp min väska bara innan jag far. Pussåhej!
bloglovin


Kanske är nån värt ett klick

Skrivet den: 2009-08-28, Klockan: 20:37:33,
Jag - är - uttråkad ! Nu blir det random musik!





























och här hade jag tänkt lägga in Metallica - Nothing else matters, fast det gick visst inte för datan hängde sig. Men ni kan ju låssas iallafall  (:
bloglovin


"Allvaret" började idag

Skrivet den: 2009-08-28, Klockan: 15:17:52,
Nu är jag tillbaka på vanlig nivå igen!
Ja..mitt humör alltså, men ärligt talat - allting ALLTING är min kära brors fel.

Well well, "allveret" somdå skulle börjat idag... nej det var inte så farlig. Helt ärligt vi gjorde ingenting, superskönt! Det är mycket som verklat lovande faktiskt.
Är nöjd med klassen och så och nog känns det väl bra ändå...men det är ändå inte så att det känns lite extra jobbigt så fort jag börjar tänka på estet.

Nu ska jag fort avrunda, ska iväg och handla med min mami. Måste köpa lite skrivböcker och sådant nu när skolan börjat! See ya!
bloglovin


HEEMMA!

Skrivet den: 2009-08-27, Klockan: 16:14:43,
Kring 2 kom vi hem idag, herrejiiises vad skönt det var! Det första jag gjorde var att äta, sen blev det att lägga sig i sängen med datan, det är nästan läskigt hur seg jag blev av den här resan. Som towe också sa; det känns som om det är sommarlov än. Ja, helt så känns det!
Men imorgon börjar då allvaret. Herregud!


Kanske kan jag berätta lite om resan vi gjorde också!
Vi åkte till Abisko som sagt, och vägen upp för det tär berget... Det var varmt, jag fick skavsår, det var jobbigt....ja det var jävligt jobbigt till och med!

Tejp och skavsårsplåster hjälpte INTE mot mina skavsår, så jag bestämde mig att ta av skorna när vi hade ca 7 km kvar att gå... Ja, det HADE ju kunnat gå bra, men det är ju mig vi pratar om nu. Så efter nån km sparkade mittentån in i en sten, och nu är den blå. Halleluja!
Troligtvis stukad, eller så en spricka i den.
Sedan tror jag knät på andra benet blev lite överbelastat på grund av det. Man går inte gärna på den foten man har ont i så. Men  med lite vila blir det säkert bra :)
Hur som helst borde jag nog tacka johanna för att jag klarade mig igenom den där sträckan alls!

Äventyret var väl inte slut där heller. Smarta som vi vär tänkte vi ta en genväg för att slippa vandra upp för sista slalombacken (dessutom hade lärarna sagt håll höjd -.-). Men vart slutade det då?
Jo, vi hade 100 m kvar till stugan, men där emellan hade vi också en fors. Egentligen var det inte mer problem med det, vi vadade bara över, men tillståndet som jag kom in till hotellet i.....hehe, vi ska inte ta upp det nu ;)

Kul iallafall att man lärt känna mer folk ifrån klassen nu. Antar att det var det resan var till för  (?) och isåfall var det väl lyckat. Nu känns det som om jag skrivit heeelt galet mycket igen, men avslutar med några bilder iaf.




1.  Ja, det var faktiskt fint här vart vi var :)
2. Ett gäng härliga brudar på bild!
3. Som sagt, fint. När man väl kom över den där jäkla "trädgrensen".
4. "Ursäkta, men får jag bara fråga, varför går du UTAN skor?!"
5. Hehe, det var då här vi vadade över. Det var djupare än vad det ser ut!
bloglovin


From björkliden !

Skrivet den: 2009-08-27, Klockan: 09:21:16,
Åh vilken sliten resa! Fast vägen hit var ju rätt..spännande iallafall, haha, jag berättar mer när jag kommer hem. Idag har jag hört att det är nollning på g... Åh..vad..kul. INTE! Nå nej ska inte sitta här och slösa pengar, pusss ha det bra! :)



stryyyyyyk, det var bara lekar som tur var, tror de blev rätt uppskattade också :)
synd man inte fick någon bild på leken där man suger fast ett kort med munnen och skickar vidare det till en annan, för det så väldans kul ut!
bloglovin


Närbilds filtret är här!

Skrivet den: 2009-08-25, Klockan: 22:28:30,
FÖRESTEN! Fick mitt närbilds filter idag, tjoho! Så här lagom till sommaren och alla blommor tagit slut..hehe.  Nåväl, har inte hunnit testa det än, men hoppas på att det är finafisken! (:



(ett närbilds filter fungerar då som ett litet förstoringsglas,
 för er som inte vet. Nu hoppas vi på fina bilder
, ellerhur :) )
bloglovin


Magsmärtor :/

Skrivet den: 2009-08-25, Klockan: 22:15:56,
Jag har EXTREMA magsmärtor.

Känner för att bara gråta, det är verkligen så hemskt. Ont ont ont. Och inte har jag den blekaste vad det beror på heller. Men har knaprat lite piller nyss, så hoppas verkligen jag kommer kunna sova bra, för behöver min energi till imorgon!

Får verkligen hoppas det går över till imorgon, för hur bra kan det kännas att gå upp för ett berg i det här tillståndet? Nej precis - inte så skärskillt bra va.

Nåja, nu ska jag bara vänta in min sovkompis, sen blir det läggdags :)

Godnatt!
bloglovin


btw !

Skrivet den: 2009-08-25, Klockan: 16:07:33,
Har ju helt glömt bort att säga det - Sofie is back in town! Gissa vem som är happyface? Jag trodde seriöst inte mina ögon när jag såg henne, åh vilken toppen dag det blev igår! <3
bloglovin


Ledigdag

Skrivet den: 2009-08-25, Klockan: 16:03:34,
Gissa OM det var härligt att vara ledig idag?
Dagen började med att jag sov rätt länge, sedan ringde Sanne och jag vandrade ner till stan vart hon var, och sen blev det lunch buffé till frukost med Sanne, Pj och...förlåt, men 2 st jag inte minns namnet på :/
Senare fikade jag, Sanne och Axel på safari också. Jäklar vilken fet dag! Haha.

Anyways, ikväll blir det klättring - för första gången på gaaalet länge. Maj var det nog senast, och hur seriöst kan det har varit då. Inte särskillt seriöst, skulle jag tro.
Men jag längtar faktiskt verkligen till att få ta på mig klätterskorna igen, det gör jag!

Sedan blir det packning för hela slanten, för imorgon bär det av till Abisko/Björkliden för nv123. Kul! Ser faktiskt fram emot det. Övernattning och allt, så det är ju en del som ska packas...och tyvärr sen bäras över berget! Oh my, jag hoppas det inte är allt för långt :D

NUUUUU ska jag iväg och handla min lunch inför imorgon. Take care! <3
bloglovin


Dags att foukusera på det bra!

Skrivet den: 2009-08-24, Klockan: 22:15:35,
Egentligen hade jag bara kunnat sitta här och...klaga. På både ett och annat, men jag kom just att tänka på - varför ska jag göra det? Ärlig talat är det en massa saker som är bra, och är det inte då bättre att försöka lägga sin energi på det istället?
Visst, ibland behöver man skriva av sig, få ut det dåliga, men just nu är det helt tvärt om. Just nu behöver jag satsa på det som är bra.

Jag har underbara vänner, en underbar pojkävän osv osv osv. En massa saker. Ja ni förstår säkert. Nu ska jag verkligen försöka fokusera på det bra, försöka att vekligen komma igång med träningen ska jag också! Det får en verkligen att må bättre, bli på bättre humör - allt.

Jag kan bara hålla tummarna för att min inställning håller i sig. För det måste bli en ändring med det här nu!


Nu ska jag vila medans Axel byter strängarna på nya gitarren. (Y)
bloglovin


Lite Mallorca

Skrivet den: 2009-08-24, Klockan: 11:38:05,
Måste bara ge er en liten inblick i hur Det var på Mallorca, för - it was amazing!






oredigerade bilder ofc, med kanske lite ljus inställning och så, men det är inte alltid så lätt :}
bloglovin


Hjampis nästa

Skrivet den: 2009-08-24, Klockan: 11:23:34,
Om bara 3 timmar kommer man sitta på hjampis...ny skola, nya klass kompisar, ett helt nytt steg i livet, och en massa blandade känslor... Hade det varit som förut hade det varit vi 3 som gått dit tillsammans, men det är det inte längre. Allt är så annorlunda det kan bli.

Nu ska jag iallafall ta och slita mig från datorn! Jag har en massa saker som ska fixas innan skolan, I can tell ya!

Vi ses på hjampis alla 9or :)
bloglovin


Naaananaa!

Skrivet den: 2009-08-23, Klockan: 19:24:52,
Åh härliga Kiruna! Eller ja, inte riktigt, men oj det var härligt att komma hem och få pussa på min pojk! :')
Kom på att jag inte har skrivit nästan någonting om resan...bara hur skönt det var att komma hem. Ni kanske tar det som att det sög där? Men icke! Åh så underbart det var!
Men jag tror det om resan kommer en annan gång faktiskt, för i kväll blir det bildvisning, och lite städning, haha.

Och så är det då skolan imorn. Allvarligt, det ska bli skönt att komma in i rutiner osv. Vet ni, jag har en massa saker jag har lust att skriva om allt mellan himmel och jord, men hinner inte nu! Så en annan gång blir det.

Nu; bildvisning (y)
bloglovin


!

Skrivet den: 2009-08-22, Klockan: 22:07:50,
Inlägg inlägg inlägg, ja de blev en del nu, haha. Det förra inlägget blev riktigt stressigt måste jag säga, ned skrivet på bara någon minut, för där var min data vid slut sen. Så skriver från mobilen nu. Något onödigt egentligen att slösa pengar på det här. Men jag måste göra någonting för att lugna mer mig lite. Gick från datan med (ilske?) tårar i ögonen, och ja..humör där efter. Tror jag ska slå på en film på mobilen nu istället. Funkar nog lika bra att bli lugn av, om inte bättre, och billigare är det definitivt. Imorgon är det iallafall uppgång kl 7. Sen blir det kiruna! Puss på det och godnatt!
bloglovin


Det var ju det där...

Skrivet den: 2009-08-22, Klockan: 21:39:44,

Jo, gymnasiet. Läste alldelens just på rebeccas blogg och det är som om hon läst mina tankar...
Gymnasiet.

Natur. Ja, när har jag egentligen velat gå det? Aldrig. Varför valde jag det egentligen? Inte en jävla aning. Ursäkta, men det är så sant det kan bli. Jag har sån ångest just nu, sån FET ångest. Även om jag fått så många ord om att " det kommer bli bra ska du se " ni vet...
Men ändå. Det kan inte sluta gnaga i hjärnan på mig. Var det inte estet jag ville gå?
Men på natur hamnar jag likväl, för att jag inte kunnat börja tänka ordentligt fören nu, ungefär. Det värsta av allt är ju att jag aldrig i livet kommer palla. No way, tyvärr.

Men vad gör man? Spola tillbaka tiden någon, snälla. Hjälp!

Åååååångest.

bloglovin


Arlanda igen

Skrivet den: 2009-08-22, Klockan: 20:14:30,
Sitter här på arlanda nu. I'm back in sweden alltså! Gissa om det känns härligt, fast ärligt talat hade jag väldigt väldigt väldigt gärna velat åka till stan nu. Men men, istället får man sitta här och nöta data.....och det är ju inte som om jag inte har nått att göra.
Över 160 blogginlägg att läsa. Oh jiiiises.

Känner ni er det minsta sociala, slå en pling! Jag har lite smått tråkigt :) Puss på er tills vidare! <3
bloglovin


Mobilbloggning från arlanda

Skrivet den: 2009-08-14, Klockan: 22:28:54,
Ja, tänkte testa på att mobil blogga. Ligger här på "rest and fly", meningen är väl att ja ska sova, men är jag trött? Nepp, inte ett dugg. Mobil larmet är ställt på 03.30, frågan är om jag för kommer hinna somna :s Lite spännande känns det att åka utomlands måste jag säga. :) Nu ska jag ta och läsa lite. Lånade en bok innan vi for, "being" heter den. Utlands semestrar är perfekta att läsa på. Det är förresten enda gången jag läser. Men tänk er, ligga där och steka på stranden med en bok i handen. Eh, haha fult det blev när det rimmade och allt. Godnatt ! <3
bloglovin


Hola España!

Skrivet den: 2009-08-14, Klockan: 14:28:52,
Jo, för om bara 5 timmar bär det av! Först till sthlm förstås, men om ca 15 h sitter jag på planet till Mallorca. Gissa OM det känns bra?!

Ååååh jag ska steka, dagarna i ända, och jag hoppas vädergudarna är på min sida hela kommande veckan! Gud så skönt det ska bli att verkligen få kopla av, inte behöva tänka på någonting annat än sola och bada. Jag riktigt längtar till värmen! Och kameran ska definitivt packas ner.

Men på tal om packning....så kanske jag borde sätta igång med den nu! Enda jag har packat hittils är 2 bikinisar (eh, det där lät inte helt rättskrivet va?). Egentligen är det väl det viktigaste, men hey, lite andra kläder och prylar lär ju behövas ändå, haha. Så det är nog dags att lägga på ett kol nu!!
Kommer antagligen inte heller skriva nått mer fören jag är tillbaka i stan igen, så ni får ta och ha det bra här i kalla Kiruna, och ta hand om er :)   Adios!

bloglovin


Färgad och klar!

Skrivet den: 2009-08-14, Klockan: 00:17:50,
Nu har jag och mami äntligen färgat både ögonbryn och fransar. Riktigt effektivt var det faktiskt. Och riktigt koko såg man ut medans man låg där med färgen i ansiktet, hehe.

Nu ska jag dricka te, sen blir det sova. Härligt att ha en sovkompis här nu äntligten! Men gissa vad han just gjorde? Åt vitlök. Jag vet inte om jag är vampyr eller något, men jag    h a t a r  lukten av vitlök. Bajs på dig! :(
Jag överväger att sova skavfötters i natt! Även om det är sista natten jag får sova med gubben, snyft.

Orkar inte skriva desto mer nu. Ska svara på kommentarena bara sen stängs datorn av. Sovgott!
bloglovin


´

Skrivet den: 2009-08-13, Klockan: 03:59:19,


Avslutar med en låt ikväll.
Rage Against The Machine, det är någonting med deras låtar!
Måste hur som helst ha musik på om jag ska våga sova själv i mitt rum nu mer. Det är en lång historia varför, så den ska vi inte gå in på idag. Godnatt på riktigt nu.


 / Matilda

bloglovin


För att det en gång var...

Skrivet den: 2009-08-13, Klockan: 03:37:22,
När man väl bryter med någon - då går det så fort. Det är hemskt. En dag kan förändra allt. En dag kan förstöra allt.


Bilden under säger er antagligen ingenting, och det gör inget alls.
Ni kanske vet? Men om inte så behöver ni inte förstå allt i detta inlägg, och jag varnar redan nu för längden, men jag måste skriva av mig, jag måste få ut det någonstans nu, och det får bli här.






Jag ska vara helt ärlig nu.
Jag saknar de där tiderna. Eller helt enkelt jag saknar dig. Att prata sönder nätter, skratta tills man inte längre kan andas. Jag saknar det för att det en gång var du och jag.
Jag vet inte om DU läser min blogg. Om du gör det så är det här nog till dig. Om inte, så är det iallafall bra för mig att få ut allt nu.

Vi stod varandra nära, det gjorde vi, och jag tror det var en av orsakerna till att detta tog så hårt. Att få höra de där orden...det sved, nä det gjorde riktigt jävla ont. För jag trodde aldrig att du skulle säga någonting sådant, ville inte tro att det var du. För det kunde det inte vara, inte den personen jag kände iallafall.

Men sen kommer ju alla tankar.
På sista tiden gled vi ju ifrån varandra. Vi umgiks knappt, vissa grejer du gjorde sårade mig faktiskt redan då, och jag tyckte mig se att du förändrades. Jag menar inget dåligt när jag säger att du förändrades, för det gjorde jag med,  jag tror bara vi gled längre och längre ifrån varandra.
Allt det fick mig att tvivla, och de där orden började låta så äkta i mina öron nu.

Det slutade med att ord stod mot ord. Vem litar man på i den situationen?
Sedan blev det hela...utrett? Nej, jag såg det inte som utrett om jag ska vara ärlig, jag tycker inte någonting klarades ut riktigt, egentligen.

Jag vet inte, kanske är det  jag som ska kunna förlåta, eller rättare sagt låta det gå förbi...men nej det går inte. Jag är inte en sån som har svårt att förlåta vanligtvis, men detta gör för ont. Sånt här ska mn inte bara låta passera.
Jag skulle behöva få höra ett förlåt själv för att kunna låta det gå. Men eftersom "ingen har gjort någonting" kommer jag inte få något förlåt..
Jag skyller ingenting bara på dig för det är aldrig bara ens fel, nej det är nog allas fel i detta läge,  men jag vet att ingenting kommer kunna bli som förr om jag inte får nått svar på hur just det där hände.
Det kom väl knappast från tommaluften?

Jag kan inte säga åt dig vad du ska göra. Man kan bara ändra sig själv. Men jag önskar att du iallafall hade försökt hålla kontakten lite bättre sen allt det där. Det hade antagligen höjt min tillit till dig. Du kanske tycker det är fel av mig att säga såhär, och det är det kanske också.
För visst är det lätt att vara efterklok? Men vad hjälper det egentligen.

Jag vet att det verkligen inte vartit lätt för dig heller, och jag är ledsen att jag inte tar det här face to face med dig, att jag inte ens berättar det bara till dig, men jag orkar verkligen inte. Det händer för mycket just nu för att jag ska kunna lägga ner min sista energi på att försöka lösa någonting som jag inte vet hur jag ska lösa. På någonting du inte heller verkar vela lägga nån energi på?  Men jag lovar dig att tar du tag i det igen ska jag försöka lösa det med dig. Men jag orkar inte vara den som lyfter på allt själv en gång till. Jag är rädd att det bara slutar på samma sätt.

Kanske är det så här allt kommer sluta. Vad vet jag. Det enda jag vill veta nu är sanningen - och inget annat.
bloglovin


IKEAIKEAIKEA

Skrivet den: 2009-08-13, Klockan: 01:51:01,
Ikea var helt okej. Jag lyckades köpa hur mycket som helst, men det gör inte mig nått, för inte var det mina pengar nej, hehe! Hann även en sväng in på hm och gina, så blev lite inköp därifån. Det behövdes! (fast det gör det väl nästan alltid när man är tjej? haha).

Hela vägen hem satt jag med musik i öronen.
Det gav mig nästintill skavsår i öronen med det var det värt för musiken räddade hela resan! Det slog mig också i blien vilken allätare jag är när det gäller musik. Jag lyssnar nästan allt mellan himmel och jord. VIlken blandning på låtar jag har på mobilen, ni skulle bara se!

Nå nej nu ska jag avrunda inlägget. Ska försöka hitta på någonting att göra tills det (förhoppningsvis) blir lite varmare i rummet så man kan försöka sig på att sova. Jag gillar inte att sova själv...enligt mig har jag gjort det för mycket på sista tiden, vilket kanske inte är helt sant (?)...men det känns verkligen så. Och mer kommer det bli. Huhu. Nu ska jag sluta innan jag blir depp. Nattinatti! <3
bloglovin


Ingen rubrik

Skrivet den: 2009-08-12, Klockan: 00:40:26,
Bullkalaset hos ekman var kul. Nu ligger jag här i sängen och håller på att somna.
Därav mitt långa inlägg. -.-
Såna har det varit gott om på sista tiden. Korta, tråkiga inlägg. Tummen ner för det. Nånå, imorgon ska jag iallafall till IKEA. Mest troligt. Jag både vill och inte vill. Eller rättare sagt jag både måste och inte vill, ja nått i den stilen. Tummen ner för att åka bil...iallafall en gammaal volvo från 80-talet. Det är en fet tumme ner. Godnatt.
bloglovin


Bullkalas

Skrivet den: 2009-08-11, Klockan: 19:01:37,
Snart blir det bullkalas!   (Y)
bloglovin


;@

Skrivet den: 2009-08-10, Klockan: 16:31:47,
Nej vet ni, jag förstår INTE hur man laddar upp animatioer...det går helt enkelt inte!  ;@
bloglovin


HÖR UPP ALLA!

Skrivet den: 2009-08-10, Klockan: 02:03:46,
Börja med att kika på de här bilderna:














Det här visar jag endast för att jag tycker att ni ska byta till firefox. NU!  Vet ni det finns bara fördelar.
Visst, i början kan det kännas lite ovant och så, men man lär sig fort. Firefox är så mycket mycket mer än tex explorer. Säkrare, bättre, A L L T ! Punkt.

Bara ladda ner Firefox, give it a try! Klicka här och kolla! :)



Men nu mina vänner ska jag sova. Hoppas ni tar ert vett till fånga, eller nått i den stilen och byter till firefox om ni inte redan har det. Haha. Ni kommer inte ångra er  ;)
Just do it! Sov gott! Fina fisken!

bloglovin


Gullungar på bild <3

Skrivet den: 2009-08-10, Klockan: 01:15:05,

Lillkusin Vilgot och syster Victoria
bloglovin


Ryggont - igen

Skrivet den: 2009-08-10, Klockan: 01:09:30,
ÅÅÅH min rygg gör ont igen.
Ni som har problem med ryggen vet hur det är - hemskt. Känns ju superkul att man har pansionärsproblem vid 16 års ålder. Verkligen.

Ska försöka kurera den med salva och spikmatta och sömn iallafall!....efter att jag röjt upp lite i mitt rum. haha.
Bombnedslag.se
Inga mer ord behövs. Jag fattar inte. Jag är verkligen kung på att stöka.

Btw. Min familj har kommit hem också. Jätte....kul. Vetni, jag ska inte uttala mig mer om det. Det hade liksom blivit för deprimerande tror jag.

Nu ska jag sluta skriva en massa strunt känner jag, och kanske lägga in en bild också...eller nä det får bli i ett nytt inlägg, för bilden har ingenting att göra med något. Hittade den just :)
bloglovin


-----

Skrivet den: 2009-08-08, Klockan: 16:03:29,
Åh jag har så grymt tråkigt !
Sitta och vänta på att Axel ska träna färdigt är sådär...mindre kul. Känns som att jag gjort allting man kan göra på datorn, och lite till. Energi till att göra annat är det dåligt med, vilket suger rejält. Nu ska jag gå och äta lite nötter. Vi hörs.
bloglovin


Maaat

Skrivet den: 2009-08-08, Klockan: 15:22:25,
Lisbeth borde ångra att hon inte gav oss mvg i hk om hon sett detta. Ibland är vi ju bara grymt duktiga, haha!

 
bloglovin


Ett steg närmre nu!

Skrivet den: 2009-08-08, Klockan: 15:06:35,
Länge har jag haft i tankarna att jag skulle ta och fixa animieringar, men har bara inte riktigt haft ork att leta upp något program för det osv, så har inte blivit någonting av det nä. Men nu ni!
Med tips av Kamilla har jag nu laddat ner ett program där jag ska kunna fixa det.

Så får jag bara lite tid så kommer det nog snart någon animering...fast ärligt talat, tro inte för mycket nu...för jag har en tendens till att sega med sånt här tyvärr. Men jag är ett steg närmre nu! Ohyeah!
bloglovin


Rocky

Skrivet den: 2009-08-08, Klockan: 00:18:09,
Nu ska vi kolla Rocky 4 (tror jag det är).
Jag håller tummarna för att det går bättre denna gång (förra gången bröt vi skivan = inte så lyckat. hehe)

puuusss!
bloglovin


Toppen toppen! + lite mindre toppen

Skrivet den: 2009-08-07, Klockan: 17:27:21,
Det är verkligen toppen att vara ensam hemma! Toppen toppen toppen!
Axel sov här och tur var nog det, jag hade nog lyckats skrämma ihjäl mig själv annars, haha. Jag fick inte ens mardrömmar! (Vilket jag har jämt nu för tiden. Gråter gör jag också. Känner mig helt förstörd på grund av....ingenting. Läste nått på rebeccas blogg om att p-pillrena spökade till det för henne lite så. Kan det vara så? För det hade ju vart en förklaring iallafall. Jag hoppas verligen det går över för det är sjukt jobbig, och inte bara för mig då.)

Nu är iallafall både sanne och Axel här. Nyss lyckades vi laga supergod mat också. Jag är faktiskt lite förvånad om jag ska vara ärlig! Hehe. Ikväll blir det nog massa film tittade, resten är oklart .
Ha det bra, puusspuss!
bloglovin


Ensam hemma, ohja!

Skrivet den: 2009-08-05, Klockan: 23:47:02,
Heheh, och när jag ändå håller på så kan jag ju passa på att tillägga att jag säkerligen blir själv hemma i helg. (om jag inte väljer att komma till stugan senare, man vet ju aldrig).
Alla åker hur som helst imorgon på morgonen. Det känns så grymt skönt, älskar att vara själv hemma!

Wiiiiiiiiioh! :D


 
In Flames - The mirrors truth


bloglovin


Take this life

Skrivet den: 2009-08-05, Klockan: 23:42:06,


Vad länge sen jag lyssnade på In Flames! Dom blir det att nöta nu. Puss på det.
bloglovin


Energiiii

Skrivet den: 2009-08-05, Klockan: 23:40:44,
Idag känner jag mig lite sådär duktig faktiskt.
Var ju på pump som sagt, och jag fic världens energi nu efter! Den ska jag lätt ta till vara på, så länge det bara går. När jag kom hem blev det duschen, och sen har jag bara pysslat om mina fötter, händer osv osv. Sånt behövs verkligen ibland!
Men eftersom energin fortfarande sitterkvar så har jag faktsikt börjat fixa i mitt rum...eller ja, städa. (Att säga att det behövs räcker inte. Herrejiiiises vad mycket saker överallt!)

Städar just nu i mina sminkväskor (verkligen det viktigaste nu, NOOOT) , och jag har just upptäckt att jag har haft jäklgt svårt att slänga gamla maskaror, verkar det som. Har iallafall 15 st som är gamla kvar. Vääry onödigt.
Nå ska lägga på lite musik nu och städa vidare. Imorgon ska jag ut och springa på morgonen har jag just bestämt, även om min energi är nere på 0, och mina ben käns som tegelstenar. Så är det bara. Punkt.

Nattinatti!
bloglovin


Lite steeek äntligen! Tjoho!

Skrivet den: 2009-08-05, Klockan: 18:29:21,
Vaknade idag hos Axel av att mamma ringde och väckte mig (hon var inte på toppen humör, kan tilläggas). Vi åt frukost, och sen bar det av (efter mycket om och men, haha) till Poikkijärvi för att steeka och bada! Toppenväder var det, synd att kameran inte hade nå batteri, hade ju kanske vart kul att lägga upp någon bild då och då istället för att bara köra med en fet text. Det blir för jobbigt i längden. Bilder gör allt mycket bättre - så är det.
Haha, vad negativ jag låter. Förlåt mig!

Solen har iallafall tagit kål på mig, så tänkte na en powernap nu eller nått för ikväll är det pump som gäller. So long!
bloglovin


Klantarsel på hög nivå

Skrivet den: 2009-08-05, Klockan: 00:02:36,
Hade tänkt skriva någonting här, men det blev just ändrade planer så jag skippar det! Nu sa jag packa lite sen hoppa på cykeln och glida ner till Axel. Bra, för jag gillar inte att sova själv!
Kan ju tillägga (och jag vet, det här kommer låte sjukt konstigt och fel, fråga inte ens hur det gick till för jag vet inte) att jag tror jag lyckades få både en och två stickor när jag fixade i ny-rummet.
En i tummen och en i..rumpan typ. Eller ja det är mer låret, men vafan ändå! Hur-jävla-lyckas-man. Det är väl klantarsel på hög nivå om nått. Men det där rummet är farligt, det är ett som är säkert!

Godnatt med er!
bloglovin


För mycket spikmatta ?

Skrivet den: 2009-08-04, Klockan: 21:27:38,
Jag tror jag har legat på spikmattan lite för länge nu. Kan det bli för mycket ? Ryggen svider lite nu iallafall, och är säert gaalet röd! (Fast allt kan också bero på att jag fick en nysattack mitt i allt, ajaj, det är inte roligt!)
Fasnade framför datorn också, vilket faktiskt inte alls var meningen...hade tänt mig att ja...hitta på någonting. Men nu känns det lite sent ändå (herregud, klockan är ju bara 9..vilket inte är jätte mycket. Men det känns för sent idag helt enkelt.)
Tror jag ska ta och tömma mitt blivande rum nu. För jag har då en himla lust att flytta in där kan jag tala om!

Vi hörs, pusshej!
bloglovin


Springtur

Skrivet den: 2009-08-03, Klockan: 12:51:44,
Nu ska jag och syster ut och springa, smått tungt känns det om jag ska vara ärlig. Är så varmt ute, så jag blir inte förvånad om jag dör i värmeslag eller nått. Och ni anar inte hur dålig kondis jag har fått på sista tiden...helt sjukt! Men blir inte så lång springtur så jag överlever! Haha.
Take care!
bloglovin


Två bilder

Skrivet den: 2009-08-02, Klockan: 20:49:47,
Juste, lägger in två bilder innan också som jag sa!

   

Bild 1 - Vi tog liften upp i Abisko, och där uppe på berget hittade jag ett vattenfall. Tyvärr hade jag varken ork, tid eller minneskortsplats för att kunna fota mycket där.
Bild 2 - Världens spontanbild faktist. Därför inställningarna är helt koko. Gissa om det kommer bli av att ställa han framför kameran mer nu i framtiden!
bloglovin


Skogsliv

Skrivet den: 2009-08-02, Klockan: 20:43:16,
Den senaste veckan har bestått av skogsliv.
Först var det stugan som sagt, och diret efter det bar det iväg till Stenbacken. Hade det inte varit för att Axel var med till stenbacken så hade jag blivit galen. Det hade sugigt så jäkla hårt - men det gjorde det altså inte nu :)

Ska se om jag orkar lägga upp någon bild nu också om jag hittar någon. Om inte så får ni bara leva med det, haha.

Föressten det kan hända att det saknas bokstaven K på vissa ställen. Vet inte vad som hänt, men den funkar inte riktigt som den ska. Sugigt.
     

Nu sa jag ta och kila ner till Axel, vi hörs! Puss!
bloglovin


RSS 2.0