Bort från stan ett tag!

Skrivet den: 2010-07-29, Klockan: 18:44:33,
Ikväll far jag iväg till en mysig liten stuga i Ainatti. Kommer bli nått otroligt skönt att åka iväg dit och stänga ute omvärlden för ett tag. (speciellt eftersom det är pdol ihelg och min högsta önskan är att jag kunde få åka dit. usch usch USCH!!! jag vill verkligen!...). Men kvällar med bastubad och kortspel blir nog så mysigt så!
Faktiskt tänker jag packa nu så det är klart. Om ni har tur kan jag nås på telefonen, but you never know!

Ha det fint, folk! :-)


Kvällsbild från förra året!
bloglovin


I look at you, and I see me

Skrivet den: 2010-07-28, Klockan: 00:39:34,
Eftersom det ändå inte är sommar jag jag ju lika gärna skriva i denna sorgliga blogg.
Ligger i sängen och tänker försöka sova (2-3 h tidigare än vanligt) nu därför att:
1.
mitt jobb börjar snart (tror jag? mamma sa det iaf. har inte koll på dagarna ALLS..) och då måste jag vände tillbaka dygnet och:
2.
jag håller som sagt på med träningsprogrammet jag nämnde tidigare vilket betyder att jag behöver SÖMN om jag ska orka upp imorn för 40 min springande och efter det styrketräning.

aaaaaanyhow, jag känner mig ganska trött faktiskt när jag tänker efter. MEN en idé jag kom på! Vissa dagar känner jag hur jag inte kan få nog av musik (ja, idag är en sådan dag) och då tänker jag att hur bra hade det inte varit om telefonen eller datan hade en "stänger av sig själv när du somnar" funktion ?!??
Visst kanske man bara kan lyssna på radio eller lyssna på en skiva men någon sådan manick äger inte jag. Toooo baaaad.

Vilken fin idé. Godnatt, nu ska jag dejta John Blund !
bloglovin


Melissa Horn har DET.

Skrivet den: 2010-07-27, Klockan: 19:12:48,
Just nu lyssnar jag på detta.
En lugn, sorlig och fin låt.
Jag kan lyssna på den om och om igen, den berör den mig lika mycket varje gång.

Melissa Horn – Kungsholmens Hamn
(spotifylänk)
bloglovin


Here we go again

Skrivet den: 2010-07-27, Klockan: 18:56:45,
Oj, jag är så dålig på att skriva. How come? Nå, för att det är sommar och då orkar man (jag) inte! Det är orsaken till att min uppdatering blir sämre och sämre och att jag inte orkar ändra om min blogg färdigt. punkt.
Eller....föressten jag tar tillbaka det där. Det är "sommar". Sommar enligt kalendern kanske, men INTE då enligt mig. Gud pissar på Kiruna. 24/7. Tack gud.

Nu byter vi ämne!
Gissa vad jag har bestämt mig för?! Följa ett springchema! Suprise bigtime!
Hur det kommer att gå återstår att se, jag är iallafall grymt pepp på att verkligen klara av det för tillfället, vill kunna känna mig så där stolt. Känna att jag klarade av någonting sådant! Så nu håller vi alla tummar och tår för mig!


Lite så här btw, hade jag haft en superkraft hade de lätt vart samma som Hiro Nakamura från "Heroes". Stanna och resa i tiden. Ohh yeah!
bloglovin


Lördag hela veckan

Skrivet den: 2010-07-20, Klockan: 20:25:00,
Oj. Länge sedan jag skrev med det är sånt som händer.
Har junnit vara i stugan och sådant dära. Åka till ikea. Tagit det lugnt.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt tills ungefär klockan 10 för då ska jag träna minsann. Fyyyy vad skönt. Efter det ska jag fortsätta ta det lugnt. Det är tugnt att vara ledig. For sure. Det är som lördag hela veckan. hihi
Men 2a augusti är lovet slut för denna gång. Buhu. Jag får helt enkelt passa på att ta det lugnt nu, så mycket jag bara kan!

Great idea? Yes! Hejdå! Peace! Vi hörs!
bloglovin


Lite negativt

Skrivet den: 2010-07-14, Klockan: 21:20:23,
Okej, nu vill jag faktiskt klaga lite.
Anna (som förövrigt skaffat sig blogg nuuu, så spännande!) kom fram till att vi har ca 5 veckors sommarlov kvar nu och det känns HEMSKT.
För det första
: vart tusan har tiden försvunnit? Halva lovet är redan borta!
För det andra(och detta är den värsta orsaken): det finns i princip INGEN sommar i Kiruna. Ärligt talat, jag kan inte vänta tills jag flyttar härifrån. Tänk er att ha sommar redan i april medan snön fortfarande ligger kvar på backen här. Visst, jag älskar vintern. Men SÅ mycket älskar jag den inte.
Vädret växlar mellan grått, regn, grått, molnigt, grått. Sedan regn igen. Kallt är det också. JUST NU VILL JAG BARA BORT.
Hade egentligen kunnat skriva jätte mycket negativt, men det ska jag inte för det räcker med sådant nu. Det känns någorlunda bättre nu när jag sitter och funderar ut hur livet kommer vara om några år!

Tur det finns någonting possitivt med idag iallafall: hittade jordens snyggaste ljusrosa mys/målar dress här i stugan. Awesomeness!
bloglovin


Mitt nya hår!

Skrivet den: 2010-07-09, Klockan: 15:29:35,
Jo, det var ju det också. Jag färgade och klippte håret för någon dag sedan som sagt och detta är resultatet!
Jess, jag är blond. Jag som aldrig skulle färga det igen? Men se hur det gick! Fast måste säga att hittils trivs jag rätt bra i det och det bästa av allt är att jag inte kommer behöva få så mycket utväxt som alltid annars! (Ja, jag har väldigt ljust hår egentligen, tro det eller ej).
Vad tycks? :)

bloglovin


Gamla kameran :')

Skrivet den: 2010-07-09, Klockan: 15:24:26,
Har just hittat laddaren till våran fina lilla kompaktkamera! Det var ett bra tag sedan den användts men nu jäklar! Det var faktiskt den kameran som för ca 2 år sedan väckte mitt lilla foto intresse när jag hittade makro inställningen!

Laddar upp bild på kameran och några foton jag lyckades fota med den då för länge sen :)







bloglovin


Knowing that our visions ain't real

Skrivet den: 2010-07-09, Klockan: 01:35:06,
Oj oj. Idag blev jag väckt vid 1 av att mamma klampade in i mitt rum. Jag hade INTE sovit klart då så har känt mig sjukt trött hela dagen och sovit så fort jag fått chansen till det!
Fast nu lite senare på kvällen laddade jag upp med popcorn och godis och en film. Oh my vad nyttig jag är! Men det var så mysigt så och det var precis vad jag behövde. Man ska lyssna på kroppen, det vet väl alla ;)


Nu ska jag försöka planera min morgondag. Det jag med säkerhet vet är att jag ska kika eclipse ♥ med Anna, Towe och Sanne. Kommer det bli awesome? HELL YEAH!
bloglovin


Fixfixfix!

Skrivet den: 2010-07-08, Klockan: 02:50:13,
Här håller det på att fixas sååååå, kommer se lite konstigt ut nu ett tag tills jag kommer på hur jag ska göra !
bloglovin


Wahahhhiihihi

Skrivet den: 2010-07-08, Klockan: 01:20:17,
Idag klippte och färgade jag håret som sagt. Nöjd är jag och bild lägger jag förhoppningsvis upp imorn...ooom jag hinner/känner för att fota.
Någonting mer jag gjorde idag var att äta på ripan med mami, papi, bror och hans tjej. Ni vet, småsyskonen är inte hemma för tillfället så då passade vi (dom?) på, typ? Men det var gott och mysigt, ni anar inte hur mätt jag blev!

Är inte riktigt trött ännu, så ska sitta och fundera ut hur jag ska ändra min design innan jag lägger mig. Sounds goooood. Adios!
bloglovin


Like a satellite

Skrivet den: 2010-07-07, Klockan: 12:07:44,
Mycket bättre version av eurovision-vinnar-låten! Tycker videon är underhållande också, kolla den ;)

bloglovin


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Skrivet den: 2010-07-07, Klockan: 11:59:33,
JOOOOBBEEEEET ÄRSLUT! Kändes så galet skönt att stiga upp och slippa släpa sig iväg till scenrivande eller liknande. Föressten avslutades jobbet igår med en fika på safari för mig, Ida, Anna och Lina (eftersom vi inte fick någon tårta på jobbet som vi skulle, buhu! fast...egentligen gillar jag inte tårta så gör inte mig någonting ärligt talat). Det var mysigt, jag gillar safaris mat!

Idag är planerna att först diska och städa lite, sedan drar jag iväg till Hår Stylisterna. Riktigt scary måste jag säga! Jag är nervös! Men jag är optimistisk, det blir säkerligen bra. Lägger nog upp en bild sedan också!
Hoppas vädret håller sig bra också så man får spendera lite tid i solen idag med. Det behövs!
bloglovin


Så var festivalen över ....

Skrivet den: 2010-07-05, Klockan: 15:44:05,
De senaste dagarna har jag varit fullt upptagen. Har jobbat långa, tunga (oftast iaf haha) arbetspass till långt in på natten och när jag väl har varit ledig har jag spenderat tiden antingen sovandes eller så har jag njutit av festivalen.
OCH TÄNK ER, JAG HAR SETT KENT NU! Gaaaah! Kent!
Första och sista låten ville jag bara gråta, och det var inte långt ifrån att jag gjorde det heller. Helt galet och alldelens, alldelens underbart!
Men, Kent var FAKTISKT inte allt. Nä, vi fick ju vara bakom scenen också och träffa alla artister där. Festivalen var faktiskt riktigt awesome iår !


Yääää, har ni någon gång fått en sån stor glass? va, va, va? ;)


vi jobbade hårt i våra fina rosa regnkläder, minsann


Johanna, efter att ha fått en trumpinne av skaburbians trummis!


Inte den snyggaste bilden kanske, men jag ♥ dom här tjejerna, faktiskt!


Självklart har man finfina festivalskor nu efteråt....


PS. Jag har inga pengar på telefonen nu efter festivalen :(
bloglovin


RSS 2.0