٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Skrivet den: 2010-01-31, Klockan: 00:42:05,
What a nice saturday!

Började med att Sanne försökte väcka mig i x antal timmar (haha nä, så länge var det inte, bara 1-2 kanske).
S: Kom matilda så går vi in och äter frukost nu.
M: Jaaaaa okej, vänta jag ska bara...ZzzZzzz
Tillsist blev hon väl less för hon somnade också om, så ingen skada skedd.

Sedan rusade vi iväg till lilla staden och frös lite. Köpte ett par skor gjorde jag också, and i löve them!
När Sanne sedan skulle hem vandrade jag, Anna och Carro iväg till safari och slogs om att få oss ett bord där. Gudars vad mycket folk (!!)

Tror en ganska lång tid flög iväg där också, innan jag började bege mig hemmåt. Hade i tankarna att jag inte skulle göra någonting speciellt alls ikväll, men så blev det visst inte. Nej, fick visa mina skills i fifa (okej jag var bortdriblad upp på läktaren men, det är målen som räknas, känn dig ääääägd!!!) och efter de ytterst spännande matcherna kollade vi "I love you man". Muuuukket trevligt!

Nu ska jag nog sova snart nångång så jag orkar med en dag imorgon också. Godnatt!
bloglovin


Tjuuululu, naanananaaa!

Skrivet den: 2010-01-29, Klockan: 18:48:03,
Dagens bästa: Joels väska som blivit vänd ut och in. Fucking hilarious! Joel var sur, towe skrattade så jag seriöst trodde hon skulle dö. Joel ville gå till rektorn .. och ringa sin mamma (joel bli inte sur, om du läser nu). Haha, det var otroligt kul måste jag säga!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Vart i skolan, köpt biljetter till MJ showen (1:a raden, woho :-o ) och kollat på duktiga dansare!

Ikväll kommer supersanne hit. Vad vi hittar på vet jag inte ännu. Får se hur mycket vi vågar oss ut, med en lovad köldfaktor på -40 grader känns det inte som att en så stor del av kvällen kommer spenderas utomhus. Funderade på idag om det här nästan är det kallaste jag varit med om? Tror nästan det, haha!

Nuuuuu ska jag leta nå kläder, ha det bra och frys inte ihjäl ikväll! ♥
bloglovin


De tre ska ut på resa

Skrivet den: 2010-01-27, Klockan: 13:49:03,

 

Under sportlovet bär det av till Enköping för mig, farfar och syster. Kul!

 

bloglovin


(m)uggla

Skrivet den: 2010-01-26, Klockan: 16:08:17,
Jå men hej!

Nu är det så att det är väldigt synd att jag inte har min fina mobil, för det hände en massa idag som hade vart värt att fota! Blandannat våran samhälls lärares fina cirkus uppvisningar (jonglering, blanserade pekpinnen på näsan osv) + fikat han gav oss, hoho!  Sedan alla de fina bollarna vi fick! Min boll blev en (m)uggla, ni vet en uggla med en typisk "muggstjärt" som George sa. Muggla. Rätt logiskt ord ändå?
Anyway, min muggla dog sista lektionen. Fan också.

Idag blir en hemma dag, skönt ändå. Farfar fyller år så blir nog att gå dit för att äta tårta osv. 73 år blir han minsann (om jag inte minns helt fel? haha).

...och en sak till! Imorgon ska jag testa om min gamla lilla nokia fungerar, så jag kan lämna tillbaka den snykkka samsung telen till systeryster. Min nokia är riktigt ful och riktigt trasig, men det är ju värt ett försök iallafall!

Nog nu, adios ! ♥
bloglovin


Asher Book - Try

Skrivet den: 2010-01-24, Klockan: 23:24:46,
"Vadå??
Har jag kaniner??"

"Eh ja, jävla många kaniner.
"


Hoho, jag vet att ni inte fattar nått, men min syster har förgyllt min dag idag. Vi har hunnit spela lego batman (coolt spel dedär!), diska, städa, gjort popcorn-frilla osv osv, and it was awesome!
Vad som mer har hänt i helg orkar jag inte skriva om , men det var också grymt awesome! (wow vilken bra bloggare jag är, säkert svinkul att läsa!)
Men anyway, imorn är det skola - en timme tidigere än vad jag är van med - not so nice.

Nu ska jag lägga in en jättefin låt, sen ska jag nog sova eller nått i den stilen!

bloglovin


02:49

Skrivet den: 2010-01-23, Klockan: 02:49:37,
Jag har kommit fram till följande:
När jag tänker en massa negativt börjar jag frysa helt galet mycket. Ju mer jag tänker på att det kanske är så, desto säkrare blir jag på att jag har rätt. Det är som att all energi och värme går till hjärnan, och då är det inte så konstigt att man börjar frysa, right?

Nåja, enough med sånt där tröttsnack nu.

...

Nu har jag hunnit bli riktigt trött, så att sova låter som en lockande idé.
Good night sleep tight don't let the bedbugs bite!


Fråga mig inte varför jag laddade upp denna bild. Jag är nog bara trött
.
bloglovin


Dance your ass of

Skrivet den: 2010-01-22, Klockan: 18:19:26,

 

Har suttit och fixat lite på bilderna jag skulle skicka iväg idag, inte en enda blev riktigt bra, det är lite illa ändå med tanke på hur många bilder som faktiskt blev fotade! Men men allt kan inte bli perfekt.

 

Måste föressten boka biljetter till showen som nu ska vara 2-3 februari! Det får jag verkligen inte glömma!




Nu strax ska vi iväg till en viss mackdrömande Joel Bylund som blir 17 idaaaag! (shit fick just värsta flashback från när jag skrev på min blogg förra året att han fyllde år, wierdo!) Lär väl bli ett trevligt tårtkalas om inte annat (...fast jag gillar inte tårta, buhu!). PUss på det och hejdå!
bloglovin


million dollar baby

Skrivet den: 2010-01-22, Klockan: 18:05:20,
Guess what I did för någon dag sedan?
....
hittade 20 dollar!

Vet ni vad det betyder?! JO, när jag var i USA hade jag alltså kunnat köpa den där üüüberfina pyamasen jag hittade. Men det fattades 4 dollar då (som jag inte heller fick låna av nån, haha), så det bidde ingen pyamas tyvärr. NUUU hittar jag istället dollarna. Surt !
bloglovin


How do you know when you're on the right path?

Skrivet den: 2010-01-21, Klockan: 02:06:06,
bloglovin


SNYGGBILD.SE

Skrivet den: 2010-01-21, Klockan: 01:52:23,

bloglovin


tre visa ord

Skrivet den: 2010-01-21, Klockan: 00:33:40,

Jag har tre ord att dela med mig av idag: go fuck yourself !

tack och hej!
bloglovin


One step closer,

Skrivet den: 2010-01-20, Klockan: 00:48:45,
Föressten. Idag har jag tagit flera steg. Nästan varit ute på promenad faktiskt. Inte bokstavligt talat alltså, men hör här, jag har:

tagit steget och klippt lugg, oh my gosh!
tagit steget och raderat alla mina sms från telefonen. känns konstigt ..
tagit steget och börjat med beowulf, är värt att nämnas, haha
tagit steget och börjat inse saker och ting, börjat tänka lite annorlunda, fyyyy vad skönt !!!!!

bloglovin


Du är en gurka.

Skrivet den: 2010-01-20, Klockan: 00:36:45,
Vilka fyndiga rubriker jag har. Inga mer ord om det nu. För ungefär en timme sen kom jag hem från en galen kväll. Kul som tusan, och det behövdes! Fotade (eller...sofie fotade) närmare 200 bilder också, så lär väl slänga upp någon hära imorn eller så, för JAG HAR HITTAT KAMERA SLADDEN! lööööve alltså!

Ni ska få se en bild från idag på snygga anna som koncentrerar sig för fullt på spelet vi skapade (varför ser jag bara henne koncentrera sig på sådant som inte är skolarbete?! tål att funderas över, hehe)! Rita och gissa. Riktigt trevligt spel ska jag säga er!

Nånå, imorgon börjar jag 10.30 iallafall , skööönt! Trodde innan att det var torsdag och att jag började 1 imorgon, men kom på att så var ju inte fallet. Gud det är ju verkligen synd om oss nv:are som börjar så tidigt varje dag ;')
Nu tar jag kväll, byebye!

bloglovin


När man talar om trollen!

Skrivet den: 2010-01-18, Klockan: 21:48:07,
Imorgon kl 09.00 blir det cut cut av med håret! Inte blir det kanske så stor skillnad alls, men man vet aldrig! Jag brukar aldrig veta i förväg hur jag ska klippa fören det är gjort. Har fått en himla lust att färga håret nu också (plus att min utväxt ser lite ... mindre fin ut, så färgning behövs!) men det blir inte ännu eftersom jag inte vet vad jag vill ha för färg.

Kvällen spenderades iallafall med Sofia, himla trevlans var det! Nu ska jag gå och dricka o'boy och kolla igenom engelska orden vi har till imon. Take care!

bloglovin


You get up, you get down, and you try it again

Skrivet den: 2010-01-18, Klockan: 01:04:20,
Nattens outfit :

mjukisbyxor,
stor huvtröja,
söta tjocksockar !

Riktigt snyggt och snitsigt, och inte nog med det man sover bra också! Det är faktiskt inte kallt i mitt rum som alla tror, nej, men sova är som inget som funkar bra för mig. Fryser helt galet då, det är bara för ensamt! But i've found a way till att sova (hyffsat) bra nu, nice som bara den! Godnatt med er! ♥
bloglovin


You were ... ?

Skrivet den: 2010-01-18, Klockan: 00:45:14,
Helgen har varit awesome. Mysig, trevlig och allt sånt. Super!....fasten det inte hänt jätte mycket speciellt. MEN, jag har varit på bra humör hela helgen, och det är det bästa!
Vet inte ens vad jag ska skriva mer om min helg för det har hänt så mycket - men ändå inte, förutom i mitt huvud, de har gått på högvarv, så jag skiter i att skriva nått mer. Nananaa puss påde!
bloglovin


Bad boys

Skrivet den: 2010-01-14, Klockan: 19:25:30,
När jag låg som liten sjukling spelades bla den här låten flitigt på mtv. Hade inte hört den innan faktiskt, men har den fastnat på repeat i huvudet mitt nu:

Alexandra Burke Feat. Flo Rida - Bad boys
bloglovin


Tinkywinky, dipsy, lala, po !

Skrivet den: 2010-01-14, Klockan: 00:56:30,
Kvällen spenderades hos en Ronja med massa folk och skräckfilm. Kul när de andra skrek var det, märk att jag skriver "de andra", för jag är ju hårdingen själv! hehe

Kan också tillägga att jag har blivit en riktig problem-tillställare på senaste tiden? Vad jag än gör blir det bara problem, problem, problem, bråk, tjaffs, problem osv.
Men mitt huvud står inte helt rätt till i nuläget, ärligt talat (haha jag kanske är mer lik hon i skräckisen som vi såg än ni tror..;p ) . Jag är inte som jag brukar vara. Dessutom är det ofta fel personer som får lida för det. Vilket gör det hela ännu värre. Nåja, allt har sina orsaker, och det är inte lätt alla gånger.

Nu ska jag sakta med säkert börja förbereda mig på att gå och sova, nattinatti!
bloglovin


Another day, another time

Skrivet den: 2010-01-13, Klockan: 19:24:26,
Hejhallå!

Av någon anledning är jag alltid helt slut när jag kommer hem från skolan? Så la mig och sov ett tag för att orka med resten av dagen. Lite kul, när jag vaknade till var min första tanke "gud, råkade jag somna om, vad är klockan blir jag sen till skolan nu?"
hehe, alltid densamma tanken när jag vaknar på morgonen eftersom jag har förmågan att somna om efter att jag stängt av klockan...men anyway,  f a t t a  vad skönt det var att inse att jag redan hade varit i skolan! Så jag sov ett tag till.
Men nu är jag pigg iallfall, det är ett som är säkert!

Valet om vilken inriktning jag ska välja börjar klarana litegranna iallafall thanx to  > denna sida < och tur är väl det med tanke på att det måste in nu väldigt snart!

Känner föressten att jag inte riktigt orkar med att skriva någonting vettigt här. Kan bero på att jag har fixat mig en till blogg (lösenordsskyddad och hemlig för typ .. alla? haha) och där skrivs det för fullt ska ni veta! Har som inte energin till att skriva på två ställen och då blir det som det blir.

Lägger in en bild ifrån förra våren bara för att jag just fick lust att göra det och för att jag vill ha vår nu, jag behöver ljuset! Blir så glad så fort man ser solen skina ute nu om dagarna!
bloglovin


"How to fix a bord in tha fik"

Skrivet den: 2010-01-12, Klockan: 18:14:55,
Idag har varit bästa dagen på länge - lätt bästa dagen på länge. Heeeerregud vad jag har skrattat, det är helt tokigt! Det behövdes verkligen kan jag säga, det var heeeelt awesome att bara skratta åt allt. Tur att man har någon på samma nivå i klassen, hähä.

Har just kollat nya schemat - inte så stor tidsskillnad ändå, men jag grinar lite smått över måndag, våran sovmorgon till tjugo i 11 på måndagar är borta! Börjar 9.30 istället, will I survive?
Jag och min likadumma jämnlike (även kallad aaanna) tänker iallafall gå och se om vi kan fixa och trixa lite med schemat den morgonen, håll alla tummar ni har om att det funkar nu!

Det sög att skriva idag, hejdå och take care!
bloglovin


Hello tomorrow, goodbye to yesterday

Skrivet den: 2010-01-11, Klockan: 01:30:55,
Idag städade vi bort julen. Skönt tycker jag! Jag har inte riktigt gillat julen i år, ärligt talat. Nåja, får hoppas på en bättre till nästa gång.
Hursomhelst har jag städat som en gälning idag. Det sög. MEN, nuni ska ni veta hur fint mitt rum är! En storstädning behövdes verkligen!

Låg nyss på spikamatta, och nu ska jag minsann bädda ner mig i min renbäddade säng bland massa gosiga täcken och kuddar! Imorgon är det skola, b to the , så behöver bara utvilad. Inte alls taggad på skola, men ska bli grymt kul att få träffa alla igen tycker jag!

Av någon anledning känner jag mig ovanligt positiv idag (kanske inte märks av inlägget men, haha). Känner mig .. lättad? Jag vet inte, men glad är jag iallafall och jag hoppas då det håller i sig till imorgon också! Nu ska jag sluta ordbajsa, godnatt ! ♥
bloglovin


Heluu

Skrivet den: 2010-01-09, Klockan: 22:16:20,
Idag kom jag mig ut någon timme iallafall! Jag och Robin vandrade iväg till TT för att lyssna lite musik och så. Det behövdes kan jag ju säga, att bara vara inne så här många dagar kan inte vara bra för någon!

Men efter TT kände jag att det var lika bra att jag vandrade hem igen på en gång, vill faktiskt inte riskera att bli mer sjuk. Så ligger hemma i soffan och halvkollar tv, halvkollar datan, halvtänker...kewl.
Nä, inge mer skriva nu, cya!
bloglovin


Året var 2009

Skrivet den: 2010-01-09, Klockan: 07:04:42,
Tänkte först inte göra någonting sådant här alls, but i've changed my mind. Kan vara roligt att läsa igenom någongång i framtiden!



Januari:

Tror inte det hände så hemskt mycket den månaden. Jag och Micke gjorde slut, jag fick lite nya tankar och värderingar i mitt lilla huvud och den sista terminen i 9an tog sin början. Dessutom skapade jag min första blogg, men den är borta ny tyvärr.



Februari:

Någonting jag minns är mattan jag lyckades väva och "flygplatsen" jag byggde. Kreativt av mig. Mattan blev kanske 20 cm lång (och är tyvärr inte klar än, även om min syslöjdslärare tror det ... som det mesta av mina sy-arbeten). Byggnaden ... blev till och med mobbad av min lärare...men det är inte hela världen de!
Hela kiruna hade dessutom verkat hamna i någon Ben & Jerry period, och jag och Sofie var inte sämre vi, utan slösade också våra pengar på denna dyra, men ack så goda glass !! Dessutom var jag fortfarande räknad som en aktiv klättrare i februari ...



Mars:

Jo mars. Lycklig månad!
Jag fick se Twilight  på bio, blev tilsammans med Axel, hade fjällsäkerhetsdag (icecooold men kul!), jag blev 16 år, vi hade utedag med skolan .. PÅ min födelsaedag , det började bli vår ... det kunde nog knappt bli bättre faktiskt.



April:


April bara flöt på. Kommer inte ihåg någonting dåligt från denna månad.(?) Livet lekte, jag åkte skidor, jag var kär, solen sken allting var ÖS! Vad mer kan man begära?
Saker värda att nämna är björkliden, kusiner jag fick träffa både från Umeå och Australien, core lektionen som jag och Sanne hade, Lasse Lindh som spelade på TT och besöket i Stockholm (där det redan hade blivit sommar, believe it or not! Impulsfärgade också mitt hår rött där för första gången)



Maj:

I maj månad skapades denna blogg.
Slutspurten hade börjat i skolan samtidigt som värmen faktiskt kom till Kiruna för ett litet tag och grillsäsongen drog igång. Jag och Axel stekte på taket, hoppade massa studsmatta klippte hår (bort med mohawk, haha), jag fotade mycket och lyssnade massa mys-musik som alltid kommer påminna mig om den här tiden. Som innan har jag inga dåliga minnen från den här månaden heller. Månadens fail var vårskriket jag och Sofie skulle till. hehe



Juni:

Juni - grundenten (jag och axel lyckades komma 3a !), vakan, skolavslutning, sommar, humörsvängningar ... det var knappt så man fattade, allting gick så fort!
Jag var för första gången på laserzone, MJ dog, jag fick tillbaka kontakten med en gammal kompis igen, började bråka med en annan .. köpte ny telefon. Kirunafestivalen drog också igång i vanlig ordning. Helt awesome!
Känns som att juni försvann otroligt fort, men kul hade jag och glad var jag!



Juli:

Sommar sommar! Jag var för första gången på gruvtrollets, sommarjobbade (för första gången där med) på medborgarskolan med Sanne, hade väldiga humörsvängningar, myste på, badade, åt glass, tog det lugnt..precis som en sommar ska vara.



Augusti:

Jag åkte litf upp för Noulja, fiskade i stenbacken, köpte möbler på ikea, började fixa i det som nu är mitt rum (hus), åkte utomlands med hela familjen, hade ångest över skolan - om jag val rätt osv, började skolan, fick en till experience med berget noulja (vilket helvete! men nog överlevde vi det också) och lärde känna min nya fina klass!



September:

Jag flyttade ut i mitt hus, tränade, gick i skolan, drömde allt för mycket mardrömmar, såg den första snön falla. Var överlag lite nere och less? Don't really know why .. men jag var extremt glad att jag hade någon som älskade mig, och började längta som en tok till jullovet redan då. Gud vad jag hade planer..



Oktober:

Kommer inte ihåg att så mycket speciellt hände i oktober. Tog fram kameran igen efter ett uppehåll med noll inspiration, annars gick månaden mest ut på att längta till USA? Skolan flöt på, och roligt var det! Sedan till slut bar det då av till USA på riktigt tilsammans med Axel och hans familj, shit pomfritt vad nervös jag var! Men allt gick bra, och jag hade så himla himla roligt! Det ver nog årets upplevelse! Önskar verkligen jag hade kunnat åka igen! :)



November:

Sedan blev det november. Deppigare månad har jag nog ärligt talat inte haft. Orsaken är, som alla säkert vet, att det tog slut mellan mig och Axel. Vet inte vad jag skulle ha tagit mig till utan alla fina människor som var i min närhet just då. Det var verkligen hemskt. Annat går inte att säga. Men jag är ändå glad för dom 8månaderna vi hade.
Det enda andra jag kommer ihåg ifrån november är att jag lärde känna en massa nya människor. Jag hade saker att göra hela tiden, och just då var det precis vad som behövdes! Resten är typ .. suddigt?



December:

Julen närmade sig och jag .. längtade inte ett dugg. Alla planer och idéer jag haft om lovet blev totalkvaddade, stampade på och kastade i en papperskorg, typ.
Men december blev bra ändå. Bowlade, fotade (tyvärr är då kamerasladden borta så får inte in bilderna på datan) gick på bio, umgiks med folk, fikade and so on. Jag lärde mig att man måste få ha sina ups and downs, men man ska inte låta det sänka en totalt!
Det finns några människor som verkligen gjort mig glad. Tror väl knappt hälften av dem ens vet om det själva. Men såna saker som att prata i telefon i timmar, få komplimanger och överaskningar, bli våldgästad mitt i natten...sånt behövs, haha!
Tack så otroligt mycket ♥




bloglovin


?

Skrivet den: 2010-01-08, Klockan: 01:25:49,

Why am I doing this to myself?


bloglovin


Just don't let me down

Skrivet den: 2010-01-07, Klockan: 15:49:07,
Eeeehh.
Vet inte vad jag ska skriva mer. Jag är sjuk ännu. It söööökzz. Nog för att jag hållit mig frisk ovanligt länge, men det här var extremt dålig timing att bli sjuk på. USCH! hejdå.



The Kooks - Naive Lyrics

bloglovin


... but it's not, it's just the beginning

Skrivet den: 2010-01-07, Klockan: 04:52:39,
Jag, systeryster och faster kollade på 17 again idag. Trodde verkligen inte det skulle vara en sån höjdare. Mina tankar var mer i banan "Zac Efron .... huuuuuh?". Men OJ jag hade fel! Vilken toppenfilm, helt ärligt! Den var riktigt riktigt rolig, diggade rumskompisen ( klicka  H Ä R för att se ett klipp från filmen med honom ), vilken stjärna! Seriöst, det var länge sedan jag skrattade så mycket !

Lätt bästa filmen jag sett iår (haha, även enda filmen jag sett iår tror jag, men allvarlig talat, filmen är värld att ses!) !!!
... och en sak till! Ni som tyckte att Edward var snygg när han klev ur bilen, i Twilight ni vet, hur det nu är möjligt så slår Zac det i denna film! Daaaaaamn! (tror det finns nått litet klipp ungefär vid 1:15 i filmen under, för er nyfikna!). Gissa om Eddy suckade när jag berättade om Zac, "ni tjejer..." var väl ungefär det han orkade svara. Egentligen är jag förvånad själv, har aldrig varit såhär över skådespelare och de...fast egentligen, care! Blir bara roligare att kika film!

Nu ska jag slå på en annan film att somna till. Till imorgon ska jag försöka vara friskare, för detta tar kål på mig, och den lilla energin jag har! Sov gott ♥

bloglovin


Yaaaaay

Skrivet den: 2010-01-06, Klockan: 16:21:46,
Hur fucked up känns det inte att sitta och göra läxor nu under lovet? Meeeeen måste man så måste man. Föressten är den läxa jag ska göra inte så hemskt jobbig - ska leta upp en snutt i beowulf filmen och sedan skriva ner den.

Har halvsovit framför mtv i 14 h nyss. Mindre mysigt att sova i soffan men jag överlevde. Egentligen skulle nog jag varit borta hos Sanne just nu, men nej, jag är sjuk som sagt så sitter fast här hemma. yaaaay.
Inte har jag pengar på telefonen heller. yaaaaay.

Här får ni en bild på träskallen som är med i filmen, Grendel. Han är någon slags demon som inte tål ljud (?). I don't geddit. Det låter sjukt äckligt när han äter människohuvuden iallafall...och jag som inte tål smaskaden i vanliga fall. uuuäk.


bloglovin


New design !

Skrivet den: 2010-01-06, Klockan: 00:29:19,
Det tog sin lilla tid!
I slutet blev jag så less, och det märks nog på headern (bilden överst på bloggen), slängde bara ihop någonting. Men nu är jag KLAAAAR iallafall. Yey! Jippie! Tjoho! Fy tusan vad skönt!

(tryck på f5 om någonting ser konstigt ut)
bloglovin


You know I was flyin' high

Skrivet den: 2010-01-05, Klockan: 22:09:11,
Sitter och bråkar med kodmallar och allt vad det nu heter. Att göra en ny bloggdesign är minst sagt omständigt! Håller på att bli gääälen. Ska iallafall trycka en nutella-macka nu eftersom att det är de enda som inte luktar och smakar disktrasa och rutten fisk just nu. Fyfan för att vara sjuk !!!
Ni får en låt också. Lyssna den - refrängen är grymt bra !

Take a minute med K'naan.
bloglovin


FY TUSAN VAD SÖTT !

Skrivet den: 2010-01-05, Klockan: 03:42:32,







 

så ska vi även ha med joel bylund i detta inlägg därför att:

1. han ville det (a)    2. han länkade en av videosarna och

3. nog är han minsann söt också, den pojken! ;)

 

en update: jocke ville också vara med och vara söt.

vooooivooi.....

bloglovin


Breakeven

Skrivet den: 2010-01-05, Klockan: 03:33:47,
ojoj vad jag skriver, men jag kan ju inte sova som sagt.
här är en jätte bra låt med The Script. Breakeven heter den. ♥
bloglovin


Dance your ass of

Skrivet den: 2010-01-05, Klockan: 03:10:22,
Var på nyårsrevyn idag. Där fick man skratta iallafall!

Har föressten kommit på att jag blir helt förtrollad av att se folk dansa (på tal om nyårsrevyn. var duktiga dansare med minsann). Vetni att jag ångrar att jag slutade med dans. Även om det inte var något jätte seriöst kanske när jag höll på med det, men tänk om jag hade förtsatt! Jag dansade faktiskt väldigt mycket, även hemma. Hade en speciell dans till varje spicegirls låt. Jag har alltid gillat att dansa.
Men sånt är försent att ångra nu. Noooog för att det inte egentligen är försent att börja nu heller, men ... nae. Det är nog ingenting för mig. Jag räcker nog som åskådare.

Duktiga dansare imponerar mig något enormt!

Tyvärr blev jag plötsligt sjuk under revyn. Wuut?! Låter nog allvarligare än vad det egentligen är nu, men man får överdriva lite ibland. Men jag fick hur som helst värsta muskelvärken (inte träningsväärk), ont i huvet och feber.
Not so nice. Kan inte sova heller. Yey, kan det bli bättre?
bloglovin


-

Skrivet den: 2010-01-05, Klockan: 02:14:20,
Åsikts-maskinen har talat igen.

Ibland förstår jag mig bara inte på dig.
bloglovin


Oh my gosh, are you Lassie?!

Skrivet den: 2010-01-04, Klockan: 04:04:51,
....på tal om denna figur: (Y) ....

Jag och sofie trodde förr att det var, moget nog, en rumpa. HAHAH! Rompaaaa (sean banan. och jo - jag är övertrött). Vi ritade flera sådana tecken i ett brev till sofies brevvän rasmus (?) i tron om att det skulle vara någonting fult (jesss, vi var yttepytte små då, minns inte vilken klass dock. varför skulle vi ens vara otrevliga? I don't remember).
Men icket. Man får istället lära sig att det betyder tummenupp ?! WTF! I själva verket var vi jätte trevliga mot denna Rasmus.
Fail.


....och på tal om övertrött, här är då en film som är grymt roligt om man befinner sig i det stadiet:
voivoi vad jag och robin skrattade !




Men nu ni ska jag sluta ordbajsa och tvinga mig själv att sova. Nattinatti! ♥
bloglovin


One step forward, two steps back

Skrivet den: 2010-01-04, Klockan: 03:46:59,
Hur många frågor jag jag inte i huvudet?
Varför? Hur? När? ....varför? ÅHH!

Sen det här med att sova, det går käpprätt åt helvette för jag kan inte. För mycket virriga tankar och känslor. Det är bedrövligt. Hemskt. Jobbigt. Dåligt. Av fler än en anledning. Jag hatar att känna mig ensam....eller okej, att säga att jag är ensam är inte helt rätt. Jag har min gulliglulliga familj, underbara vänner osv...men nivet..ändå. Den där ensamma känslan förföjler mig. Speciellt under natten.

Fast ändå behöver jag vara ensam. Isn't it wierd?

Det är många som säger att jag verkar så glad alltid. Jovisst är det så. Jag är glad. Försäker se det positiva i saker och ting. Umgås mycket med folk osv, för det gör allt bättre och lättare. Men ändå, just på nätterna... Föressten vet jag inte ens varför jag skriver om det här? Men äsch. Det är inte någon storblogg jag har inte.

Mest troligt är jag väl i någon liten svacka just nu bara. Med en natts sömn och en rolig morgondag som väntar lär allt kännas bättre. Tummenupp för det (y)     ...damn dessa jobbiga depp inlägg.
bloglovin


The reason

Skrivet den: 2010-01-04, Klockan: 03:05:35,
Synd man inte hade åtminstone lite till sångröst så det hade kunnat låta lite fint när man skrålar med till denna låt! Eller, care, jag ska skråla på ändå. Låten är så fin!

bloglovin


In the end, it's all up to you

Skrivet den: 2010-01-04, Klockan: 03:01:45,
Hmmm...snart dags att välja inriktning. Miljö - matte/data - natur? I dunno?!

1. Jag vet inte vad ämnena ÄR ens en gång. Det gör inte syvarna heller. Great, dom sköter sitt jobb.
2. Ingenting låter intressant. Bläööö.


MEN så finns det ju faktiskt en till valmöjlighet. Flytta.
Jo, tanken skrämmer mig något enormt, men samtidigt... Shit, tänk er! Spännande och pirrigt att ens tänka på! Antagligen blir jag ju kvar här i våran storstad ett par år till, men möjligheten finns iallafall. Bara tänken gör att det känns lite lite roligare. Flyttmöjligheterna är Arvidsjaur, Västerås och ett ställe vid namn Gimo (inte långt ifrån riktiga storstaden, stockholm).

Det känns helt wierdo att jag plötsligt bara hade kunnat vart outa here! Arvidsjaur går FET-BORT, men det andra då? Hmmm?? Damn alla dessa val!
bloglovin


Skrivet den: 2010-01-03, Klockan: 16:49:35,
Jag och pappa var till Rakkuri igår och tände en marschall för Sven. Riktigt fint var det faktiskt.

bloglovin


Some pictures

Skrivet den: 2010-01-01, Klockan: 17:32:56,
JAG HITTAR INTE KAMERASLADDEN! Så ni får inte se några nya bilder. Men vad ni kan få se är bilder som jag fotade förrförra året (känns konstigt att säga så), den 25:e december 08, med den då splitternya kameran. Mina första bilder med kameran helt enkelt!




bloglovin


01-01 / 10

Skrivet den: 2010-01-01, Klockan: 17:16:55,
2010 - tjugotio - nytt år nya möjligheter. Är det inte så det är?

Känner på mig att det är bra med nytt år, för det är dags att ta nya tag nu, nytt, nytt, nytt! Nog för att man kan bestämma sig för någonting sådant när som helst, inte behövs ett nytt år för sådant. Men det passade in perfekt nu. nog för att det lär ta ett tag för att få allt på rätt spår igen. But I can do it, right?

Dags att ta fram lite positiva tankar och se frammåt nu!
bloglovin


RSS 2.0