Yeah!

Skrivet den: 2010-03-31, Klockan: 15:50:07,
Idag var en rolig dag. Fick en timmes extra sovmorgon, hade svenska, spelade "ambasaden" på idrotten (och det var de längsta ifrån en jämn match man kan komma...jag var i det förlorande laget...suck). Sedan var det lunch + efterätt. I SKOLAN! En god en också! wow!
Sen var det slut med skola för dagen, men jag och Anna fick av någon anledning för oss att vi skulle stanna i skolan så de gjorde vi, och kul var det ! Fick en massa gratis saker, skämde ut oss (för övanlighetens skull..?), skrämde lärare, pratade, flummade. Jaaa. Tog rätt länge innan vi kunde börja vandra hemmåt på grund av att jag lyckades spruta dricka  ö v e r a l l t , jag skojar inte, fast det gör inte mig nått för hade jag vart hemma hade jag lyckats bli på riktigt käääässt humör på grund av vissa sms känner jag!

Nu tänkte jag visa lite random bilder!





1. min grymma tårta! ♥
2. början på min bowling serie jag spelade i helg! (efter det gick de...lite mindre bra kan man säga)
3. efterrätten i skolan ! mums !
4. när jag kom hem åt jag en..eller två..eller tre små choklad harar!
5. köpte cola på vägen hem....shit jag är nyttig (y)
6. jag och sofie såg den röda månen igår, blev rädda och flummade som fan över det. trodde vi var de enda som såg det, men visade sig att johanna också sett månen. okej vi kanske överdrev liiiite...

Nu ska jag kolla top model och vara med min eddypuuu. Han är lika glad som mig över att få se det programet. Not. Hejdå! :)
bloglovin


Kan man sakna nått man aldrig haft?

Skrivet den: 2010-03-29, Klockan: 15:52:57,
Jo det tror jag. Fast kanske är det inte riktigt saknad eftersom man aldrig hade det? Kanske är det mer en önskan att man kunde ha det? Fast om man hade haft det hade kanske blivit ännu värre sen. Kanske är det faktiskt bättre som det är nu. Vem vet egentligen?

Nu får det vara slut med mina luddiga tankar.

Blev inte att plugga mycket igår, nej för kvällen spenderades i ett garage med Emma, Kim och Eddy istället för framför skolböckerna. Inte mig emot. Men då blir med mer plugg idag ... eller när jag nu orkar ta tag i det. Vi får la se.

Föressten börjar nya säsongen av top-model idag. Toppen! Gissa vem som kommer vara bänkad framför tvn kl 20.00 ikväll! Jag! Jag! Jag!
bloglovin


!

Skrivet den: 2010-03-28, Klockan: 12:54:56,
Vet ni vad jag råkade göra igår? La fingrarna i dörrkanten. Gissa vad som hände sen? Jo dörren stängdes. Så nu är jag 3 krossade fingrar rikare...grattis mig, jag lyckas ju alltid!
Anyway. Idag ska jag stäääda, plugga, fika och plugga lite mer om det blir som jag planerat. Notsofun.com men det måste göras.

Nu orkar jag inte skriva mer cuz my fingers are in pain. Häjdååå!
bloglovin


Earth hour

Skrivet den: 2010-03-27, Klockan: 13:34:41,

Ikväll kl. 20.30 släcker vi ner en timme. Ni är väl med?


bloglovin


Awesome!

Skrivet den: 2010-03-27, Klockan: 13:18:39,
Hittade bilder jag fotat ifrån första och senaste gången jag och Erik åker fritt fall. Bilderna är rätt dåliga, men ändå!

Vilka pluttar vi var då! :D



...och när jag ändå lägger in bilder på oss kan ni ju få se några till:




Det var tider de! Hehe!
bloglovin


2 6 M A R S

Skrivet den: 2010-03-26, Klockan: 14:21:31,
Det är inte bra när man säger någonting för att man bryr sig och inte vill förstöra, och det sedan missuppfattas nått helt brutalt. Nej usch. Måste få tankarna på annat nu känner jag så nu ska jag gå och rensa min garderob - ut med de gamla och in med det nya, tjoho!


lite one three hill musik!
bloglovin


Happy birthday dear meee!

Skrivet den: 2010-03-24, Klockan: 12:44:50,
Sitter här och äter småtomater i väntan på att min farmor ska komma och hämta upp mig och köra mig till flygplatsen. När jag kommer tillbaka till stan igen är jag förhoppningsvis en halv garderob med kläder rikare! Som ett sånt där fint litet avslut tänkte jag visa några bilder från vår idrott vi hade nyss!


Anna stöter kula !


Jonte satsar på värdlsrekordet!


Vi...ah, någonting.

Sen kan jag ju passa på att säga GRATTIS till mig själv och alla andra som fyller år denna fina dag, hoho! ...och tack så jätte mycket för alla gratulationer och sådant. Har tyvärr inga pengar på telefonen, just so u know!
Nu måste jag avrunda, hejdååååå! ♥
bloglovin


^.^

Skrivet den: 2010-03-23, Klockan: 17:49:20,
Tycker gruppen : Ja jag vet, jag såg det på facebook är väldigt sann. Eller så är det via bloggen men får reda på saker. För allvarligt talat det är verkligen lätt för den nyfikne att ta reda på både ett och annat via facabook och bloggar osv. Både possitivt och negativt ser jag det vara.

Okej jag kände bara ett behov av att skriva det. Nu ska jag skriva lite spanska tills min käre mor kommer hem och ger mig skjuts! Wäry najs. Hejdå!
bloglovin


Tyckte det var gölligt !

Skrivet den: 2010-03-23, Klockan: 16:59:34,
Annas version av bilden:                                         Min version av bilden:
bloglovin


Dum grej.

Skrivet den: 2010-03-22, Klockan: 23:27:32,
Förut hade jag extremt svårt att sova själv. Det bara GICK inte. Men plötsligt har det blivit tvärt om. När jag sover med ma darling, ja då sover jag jätte dåligt och när jag sover själv sover jag plötsligt bra!
Dumt.
Nååånå. Snart ska jag sova, och kommer nog sova som en stock efter det galet jobbiga, underbara spinning passet! Skola imorgon och jag ska jobba på som aldrig förr känner jag! Jess. Toppen.

Btw, måste bara visa vad jag ser varje gång jag öppnar internet:    (klicka)
Godnatt nu!
bloglovin


I've got a feeling

Skrivet den: 2010-03-22, Klockan: 14:23:23,
Hej vänner och ovänner och vilka nu som läser min blogg!

Idag är jag på toppen humör kan jag passa på att säga. Vet inte ens riktigt varför, men känns som om det var länge sen jag var så här glad, fasten det inte ens hänt någonting speciellt!
Började skolan 10.50 idag med engelska, sedan satt jag hela lunchen med Johanna i biblo och pratade om allt och inget, vilket vi fortsatte med på engelska lektionen bara det att Joel joinade oss, och GUD vad jag har blivit pepp på att träna nu tack vara dem!
Efter det vandrade jag iallafall hemmåt och kände vilken lycka det var att kunna gå på asfalt...även om det bara var några meter!

Joel bjöd föressten på kakor under svenska lektionen!


Nu ska jag plocka disk, sedan sätta mig utomhus och ta tag i någon läxa. Sounds gooood. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort idag så jag kan få släppa det där med läxor när jag åker till huvudstaden under min födelsedag.
Shiiiet vad snart jag fyller år när jag nu tänker på det! TVÅ ynka dagar! Viiiilket betyder att min cutiepie till hund fyller år idag. Kanske jag köper ett ben åt henne efter spinningen ikväll, tänk så snäll jag är!
Byebye!
bloglovin


Vilda ♥

Skrivet den: 2010-03-21, Klockan: 02:25:44,
bloglovin


L Ö R D A G

Skrivet den: 2010-03-21, Klockan: 02:23:30,
Jeuu hej!
Idag har vädret verkligen varit på topp! Eller okej liiite för blåsigt var det, men hey inget är väl perfekt! Har vart ute i stortsett hela dagen känns det som. Först var det över en timmes promenad med min söta hund. Sedan var vi på lombia x antal timmar. Vandrade även förbi ICA kvantum där de bjöds på godis, gissa om det var uppskattat av mig och Sofie?
Resten av dagen har sen bestått av filmtittande och så, mer orkar jag inte skriva om den saken!

Nu ska jag boka lite träningar, sedan soooooova! Natti!



bloglovin


Du har slutat förvåna mig nu ..

Skrivet den: 2010-03-19, Klockan: 15:06:14,
Hejdå jag ska iväg på spinning och ta ut mina aggretioner! Vi hoppas jag klarar mig levande hem sen, eftersom jag redan är trött på grund av morgonens träning. Huhu

Jävla skit att det alltid ska bli så här !!!
bloglovin


Vilse i skogen

Skrivet den: 2010-03-18, Klockan: 21:50:44,
Hello everyone! Mitt 500:e inlägg det här, wow!
Här sitter jag en helt vanlig torsdags kväll och öser musik. Mestadels sådan där gammal nostalgi musik som Markoolio, Dr Bombay, Vengaboys, Spice Girls osv osv. Erkänn grym musik, huh?
Undra egentligen vad småbarnen lyssnar på för musik nu för tiden? Jag har faktiskt ingen aning.

Nåmen, nu ska jag kolla igenom papprena inför redovisninen imorgon, vänta på ett samtal och sedan blir det att sova. Ska försöka få så mycket sömn som möjligt, för imorgon planerar jag en riktigt riktigt effektiv dag ska ni veta!

See ya !


bloglovin


Jag vill ha på-på-påsklov !

Skrivet den: 2010-03-17, Klockan: 18:18:04,
Gissa om jag längtar till påsklovet !?!!!

Så obeskrivligt skönt att slippa läxor, sen ska jag ju faktiskt iväg till Levi och vara huligan i deras backar, how niiiice?!! Dessutom kommer galningen vid namn Sofia upp till våran lilla stad! Woho!




Jag till vänster, Sofia till höger.
Lika bra jag skriver det, för folk brukar ha en tendens av att inte känna igen mig har jag märkt!
Riktigt charmiga bilder, jag vet! Men jag bjuder på dem ;)
bloglovin


Jo precis

Skrivet den: 2010-03-17, Klockan: 17:59:07,



I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking
bloglovin


Underbara manicker

Skrivet den: 2010-03-16, Klockan: 20:11:41,
ÅH! Jag är så LESS på att skriva om "dagens teknikberoende" (ämnet jag tillsist valde att prata om i tvåminuterstalet imorgon). Fy, fy, fy! Men det är faktiskt så att ju mer jag tänker på det, fatta hur beroende vi faktiskt är ! Dator, mobil, tvättmaskin, bil and so on! Fast det gör inte mig minsta lilla, för vad skulle vi gjort utan alla dessa underbara manicker? :')

Ska plåga mig lite till av detta skrivande, sedan blir det nog en kvällspromenad för jag behöver verkligen nytt syre til hjärnan!     Over and out, hejdå, ha det bra, akta dig för isbjörnar, vi hörs imorgon!
bloglovin


True Colors

Skrivet den: 2010-03-16, Klockan: 17:56:38,
Ska jag tala om för er vad som är tur? Att jag INTE bloggade igår, för jag besparade er därmed läsning av ett inlägg som hade blivit MYCKET negativt och jobbigt !

Inte för att jag har tid att blogga nu heller egentligen, för jag måste skriva mitt 2minuters tal jag ska hålla imorgon. Jag har hunnit ungefär så här långt med det |-|  ...man kan alltså också säga att jag inte har hunnit någonstans, eftersom att jag inte ens valt ett ämne. Men det löser nog sig, för det är ju ändå bara två ynka minuter, och kommer jag inte på något annat kan jag ju alltid prata om Joel, som han själv föreslog!

Nu ska jag återgå till mitt pluggande! Men först får ni en låt att lyssna på :

True Colors - Ane Brun


You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small
bloglovin


!!!

Skrivet den: 2010-03-14, Klockan: 22:26:36,
Föressten! Jag och alla andra Matildor, Maudar, Tildor och Mafaldor (hehe, Mafalda, kan man ens heta så?!??) har visst namnsdag idag! Grattis till oss!
bloglovin


Mahishasuramardinee Stotram

Skrivet den: 2010-03-14, Klockan: 22:25:22,
Rubriken är ett låtnamn. Jag vet inte vad det betyder, men det såg hyffsat coolt ut ändå. Typ.
Anyway, på tal om låtar och musik så kan jag ju berätta att jag nyss fick reda på att min pojke är musikalisk också, hihi, det var faktiskt riktigt gulligt ♥

Öhm. Egentligen undrar jag varför jag ens skriver just nu när jag inte har någonting alls att komma med. Det är liksom bara en undanflykt ifrån pluggandet. Känns som om jag gör allt för att slippa plugga genom att försöka ... överlista mig själv. Smart där. Orkar nog inte ens förklara hur jag menar, det hade fått mig att låta allt för dum. Haha ;)

Kan ju i brist på annat lägga in en bild på min klass när jag gick i 4an (?) bara för att alla var så söööööta och smååååå!

bloglovin


Hair cut cut cut !

Skrivet den: 2010-03-13, Klockan: 18:56:50,


My new haircut ser ni häääär! Fick plötsligt för mig att "Nä nu klipper jag håret!" Så det gjorde jag. Både luggen och topparna. Duktigt av mig! Grymt skönt att kunna se utan att få luggen i ögonen!

Resten av dagen har bestått av storstädning av rummet mitt och en långpromenad i finvädret! Skönt att jag tog tag i lita saker verkligen, synd bara att jag inte kom någon vart med mina läxor ... men det hinns väl med någon annan gång.
Nu ska jag gå och dricka te och sedan får jag se vad jag hittar på. Pöss!
bloglovin


"Är du lycklig nu?"

Skrivet den: 2010-03-13, Klockan: 00:25:32,
Jag ligger i sängen men kan verkligen inte sova.
Mår inte så jätte bra, är inte på så jätte bra humör, för ikväll har tankarna tagit över i mitt huvud. Känner för många känslor på en och samma gång tror jag.

Usch usch usch, ska ge sovandet en till chans nu tror jag !


Ajdå vilken sne bild! Ser nästan skrämmande ut om man kollar för länge.
Mina ögon ser inte alls symmetriska ut. Ska de de? Äh. Anyway. Godnatt.
bloglovin


SheiKra @ Busch Gardens

Skrivet den: 2010-03-08, Klockan: 23:41:31,

Okej jag vet jag sa jag inte skulle skriva nu på en vecka, men fick sån himla lust att lägga in denna film bara! Det är ifrån USA när jag och Axel åker SheiKra, det var VERKLIGEN AWESOME !!

...obs! ni behöver inte fundera, det ÄR Axel som skriker, hehe ;)
bloglovin


HIT VILL JAG!

Skrivet den: 2010-03-06, Klockan: 22:02:37,


Såg just bilden och var tvungen att lägga in den ♥
Nu är det slut på en vecka.

Byebye.
bloglovin


1 veckas paus !

Skrivet den: 2010-03-06, Klockan: 21:55:53,
Jess, precis som det står tänker jag ta precis en veckas paus från mitt bloggande. Jag kommer ju som sagt åka iväg snart och då kommer jag då inte skriva någonting, och fram tills dess ska jag bara försöka hålla humöret uppe och inte sitta och deppskriva här på bloggen.

Jeeess.

Det låter bra. Kika in om en vecka igen!
bloglovin


6 mars

Skrivet den: 2010-03-06, Klockan: 11:52:23,
Sitter här med telefonen i handen och ska ringa ett samtal snart som ärligt talat inte alls känns kul. Inte för att jag vet vart det leder men jaa .. kan ju säga att allting känns  j ä v l i g t  konstigt just nu och jag vet ingenting. Fattar inte hur det kunde bli så här ens. Men nog om det.

Det är världens finaste väder ute. Jag vill ut och åka skider, skoter, gå fotopromenad .. vad som helst bara det är ute! MEN, jag tror inte jag kan på grund av min hals. Känns som om jag hade kunnat dö vilken sekund som helst, att det plötsligt bara kommer bli totalt stopp i halsen och jag inte kommer kunna andas! Hemsk tanke!
Men kanske kanske att jag vågar mig ut på en liten promenad senare idag. Den som lever får se!


Föressten när jag såg datumet idag kom jag att tänka på att det var precis 1 år sen jag såg Twilight på bio, hihi. Dum tanke kanske, men ändååå det var vad som kom upp i huvudet på mig.

Men nu ska jag avrunda här. Vi hörs!
bloglovin


New design !

Skrivet den: 2010-03-05, Klockan: 16:42:20,
Jaa då var det ju så att jag ändrade om min blogg. (updatera sidan om den ser wierd ut)
Fast ärligt talat sen den lite ... tom ut. Men det ändrar jag med tiden om jag orkar. Ville hur som helst inte ha den andra designen eftersom 1. jag hade inte gjort den och då är det inte lika roligt och 2. den såg så grådaskig ut på något sätt!

Nu måste jag rusa tillbaka till TVn där Top Model finalen är i full gång!


Bild på finvädet! Känns minsann som våren är på väg nu! :)
bloglovin


Pictures of you, pictures of me.

Skrivet den: 2010-03-05, Klockan: 13:59:59,

Hej! Idag har jag varit i skolan. Första lektionen var idrott där vi spelade . Spelade dubbel och jag teamade med  and guess what vi vann ALLT och fick (!!!)
Men jag har jävulskt ont i och efter matcherna kändes det verkligen inte bättre. När jag gick hem från idrotten lät jag precis som . Jag kunde inte hålla mig ifrån att säga den kända repliken "Luke, I'm your father!" och ärligt talat lät det nästan på pricken likadant. Charmigt, verkligen .

Hade föresten en konstig dröm inatt. Först sprutade jag på mig massa sedan tog jag på mig s och gick ut på . Normalt? Nej.

Föressten nr 2 så är det lov nu. SÅ JÄKLA SKÖNT! Mitt lov kommer inte bestå av eller så utan mer av . Men inte mig emot, det ska bli så skönt så att få komma iväg ett tag!

Nu ska jag lägga mig i och kolla .
HA EN BRA DAG OCH NJUT ORDENTLIGT AV LOVET ALLA KIRUNA PEOPLE ! ♥
bloglovin


Dreams, all these dreams

Skrivet den: 2010-03-03, Klockan: 01:16:22,

"Att drömma att man beger sig ut på resa betyder att man strävar mot nya mål,
att man vill förändra sin tillvaro
."


Jag har drömt flera nätter i rad att jag är på väg att resa bort. Thailand verkar vara resmålet de flesta gångerna. Men av någon anledning kommer jag aldrig iväg på resan, planet flyger aldrig iväg någonstans...och varje morgon vaknar jag och känner hur jobbigt det är att vara kvar här.
Lite knäppt? Jo. Men undra om nu drömmar egentligen betyder någonting speciellt? Om man kan få någon ut av att tyda sina drömmar? Om jag kollar på förklaringen till rese-drömmar kan jag ärligt säga att det ligger nått i det där. Just nu känner jag mig otroligt less på det mesta. Jag känner att ett lov är mer än välbehövligt nu för jag behöver verkligen lite tid att organisera om mitt liv. Typ.

Men någon dag lyfter det där flyget också, och den dagen bara VET jag att allt kommer vara så mycket bättre!


Föressten har jag börjat fixa ny blogg design. Kändes inte alls roligt att ha en man inte gjort själv. Så snart så blir de lite förändring på bloggen åtminstone!


(klicka på bilden så får ni ett litet smakprov hur de kan komma att se ut)
bloglovin


questionmark

Skrivet den: 2010-03-02, Klockan: 20:17:33,



bloglovin


T-t-t-the sims!

Skrivet den: 2010-03-02, Klockan: 13:05:13,

The sims är kul ibland ... kan till och med säga att så länge man inte spelar det för ofta kan det vara riktigt kul faktiskt! Ligger man bara hemma och är sjukling som jag är idag så är det ju ett helt perfekt tillfälle för att spela if u ask me, hoho!  (speciellt om man sovit nästan konstant sedan när skolan slutade igår och inte är nå trött)

Här nedan ser ni iallafall min awesome familj som jag just gjort:

bloglovin


I believe that the sun shines after the rain

Skrivet den: 2010-03-01, Klockan: 22:38:32,

I believe that the sun shines after the rain
I believe if you don't get hurt you'll never gain
I believe in not doing things the easy way
I believe that being selfish doesn’t pay

I believe that to learn you have to live
I believe that to love someone you have to give
I believe one moment can change your life
And there's still help when you’re in strife

I believe everyone has one true friend
I believe love helps a broken heart mend
I believe in the power of a song
And things will change before too long

I believe there's destiny for me and you
I believe that good things come to those who wait
I believe love never arrives too late

bloglovin


RSS 2.0