Du är

Skrivet den: 2010-02-28, Klockan: 21:31:09,

Idag har bestått av skoteråkande i det fina vädret, födelsedags kalas för lilla systeryster, OS kollande och .. ja ungefär inget mer. Kanske slänger jag upp lite bilder senare, för nu hinns det inte med. Matchen USA - KANADA har börjat, och den tänker jag minsan kika på ! Kanske hörs vi sen, bye!




"Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen"


bloglovin


Midnight Sun

Skrivet den: 2010-02-27, Klockan: 22:47:36,

jeeeees nu är jag hemma igen !
Sitter för tillfället och lyssnar musik och försöker att inte tänka eller känna någonting för jag orkar inte just nu. Allt känns bara tumme ner at the moment. Senare blir det nog film eller så för lär inte kunna somna eftersom jag sov hela tågresan hem sååå.

Eller ska jag kanske börja läsa "Midnight sun" ?? För er twiliht-älskare som kanske inte råkar veta det så har Stephenie Meyer skrivit en ny bok - Twilight fast från Edwards synvinkel. Midnight Sun heter den minsann, och kan ni inte vänta en endaste sekund med att läsa den så finns den att läsa  »här«

Nu ska jag lägga in en bild som jag gillar starkt för att avsluta detta inlägg :
bloglovin


Hello Luleå

Skrivet den: 2010-02-25, Klockan: 23:39:39,

Imorgon ska jag till Luleå, jess jess !
Återkommer ... ja det vet jag inte ännu, men vi ses och hörs någon dag !
bloglovin


Duktiga Matilda som inte aaaaalls är slarvig

Skrivet den: 2010-02-24, Klockan: 19:55:43,

Alltså jag måste berätta nu...jag har fotat så himla duktigt idag och hade tänk visa mina bilder minsann. Men vad upptäcker jag då? Mitt usb vars man lägger i minneskortet och överför bilder till datan är  b o r t a ! Tusan tusan tusan också! Ska skriva novellen nu sedan leta lite till. Talk to you later!
bloglovin


Radion spelar vår sång

Skrivet den: 2010-02-24, Klockan: 00:02:59,

Alla dessa låtar får mig att tänka tillbaka till för ett år sedan så mycket att det nästan är läskigt:


Kent - Utan dina andetag


Kent - Mannen i den vita hatten


Bob Dylan - Blowing in the wind


James Blunt - Goodbye my lover


Lars Winnerbäck - Elden


Men nu är det dags att se frammåt, och bara frammåt. Det som har hänt har hänt och går faktiskt inte att göra någonting åt - det är framtiden man kan förändra. Jess, de tankarna ska jag leva på nu. Godnatt hörni! ♥
bloglovin


Beautiful day

Skrivet den: 2010-02-21, Klockan: 17:14:30,

Igår knallade jag iväg till Sanne och natten spenderades at her place. Hon har ju faktiskt fått lägenhet i stan nu!

Där vid 1 idag fick vi förfrågan om vi ville följa med ut på promenad. Oh yes de ville vi! Bäst att passa på att vara i ute i finvädret! Så jag, axel och sanne vandrade iväg på en en och enhalvtimmes promenad, om inte ännu längre. Härligt kallt var det, och himla fint!





Nyss gick Sanne hem och jag sitter nu och funderar över vad jag ska göra sv min söndags eftermiddag/kväll. Det lutar mot att försöka få lite läxor bortgjorda och sedan umgås med mitt hjärta? Vi får la se. Mer tid vid datan blir det iallafall inte just nu.      HÄJDÅ! ♥
bloglovin


Happy daaaay

Skrivet den: 2010-02-18, Klockan: 15:50:40,

Dagen idag gav mig en mindre trevlig huvudvärk. Inte så konstigt eftersom vi hade rätt krävande lektioner matte (b kursen har dragit igång nu), fysik, samhälls (okej .. lätt lektion), och sedan kemiprov. VERKLIGEN TUR att vi fick sluta kring 14.10 istället för 15.50 idag iallafall annars hade jag nog aldrig överlevt! När jag kom hem tog jag en treo och sedan bänkade jag mig framför tvn men en kopp vaniljte.
Helt underbart!

Resten av dagen ska också fortsätta vara precis så lugn, för en sådan dag behövs! Planerna är att nu vänta in ma darling. Vi ska kolla top-model (tjohooo!),  kanske twilight också och bara mysa på! ♥

Idag är föressten en jätte jätte bra dag ! Vet inte ens om det är nån anledning till det. Det bara ÄR, och jag är så glaaaad! Nu ska jag fortsätta kika på sex and the city. Vi höres!
bloglovin


Sweet dreams

Skrivet den: 2010-02-17, Klockan: 22:57:43,

SOM JAG HAR JOBBAT KEMI IDAG! Men, tror ännu inte jag förstår allt. Pratade med en lika panikslagen Carro i telefon nyss och vi kom hur som helst fram till att det var dags att sussa nu. För man kan inte trycka in nått i huvudet så här på kvällen och ens tro att det ska sitta imorgon.
Kanske kan jag bättre än jag tror?
Kanske tror jag jag kan bättre än jag kan?
Kanske ...

Äh. Jag är för trött för att tänka nu och jag behöver sova! Sweet dreams hörnini! ...och önska mig lycka till!
bloglovin


Sex and the city 2

Skrivet den: 2010-02-17, Klockan: 17:22:00,

Jag kollade Sex and the city nyss. Idag handlade det en del om att "spela spel".
Det är ett sådant ämne som kommer upp i tankarna för mig from time to time.
Vissa anser det vara taktik, andra ser det som ren falskhet. Själv lutar jag mer åt att kalla det falskhet. Jag blir så leds på människor som jämt ska spela och inte kan vara sig själva. Det är svårt att veta ved en sådan person egentligen tänker, och det blir ofta missuppfattningar. Jag har mer än en gång upplevt att ett sådant spel har förstört en relation (och med relation tänker jag inte bara på kärlek, utan även vänskap). Själv försöker jag verkligen skippa allt sådant spel. För jag vill inte vara en sådan person helt enkelt.

Man ska inte låta tankarna ta över och bara tänka på hur man ska agera "rätt". För finns det egentligen något "rätt"? Jag tror inte det. Eller rättare sagt det varierar från gång till gång. Jag tror att ibland måste man lyssna på vad hjärtat säger, även om det gör en mer sårbar att verkligen visa sina känslor. Men jag tror det är värt det.

...och när vi ändå är inne på "Sex and the city"!
Det är ju minsann en ny film på väg! Hoppas på att den blir lika bra som första, för den filmen gillade jag! Det var faktiskt den filmen som öppnade "sex and the city världen" för mig. Visste knappt vad det var innan.
Nu är det bara att längta tills i sommar när filmen har premiär. Tills vidare får jag hålla mig bänkad framför tvn kl 3 varje dag!

over and out
bloglovin


"...friktionen är dålig!!"

Skrivet den: 2010-02-16, Klockan: 22:08:36,

Rubriken: Ett citat av mig från fysik lektionen, som vi inte ska gå in närmare på! Kände bara för att skriva ner det så jag kommer komma ihåg tills senare! hohoho, det var faktiskt roligt.

Nu i veckan har vi kemiprov, herremingud. Hur ska detta gå? Får mig att tänka att jag kanske borde ta och plugga lite nu? Men allvarligt talat...borde inte OS vara någonting som hade kunnat få lägga alla läxor på hyllan för ett tag? Tror att det är ungefär alla som hade tyckt det hade varit en bra idé! För vem vill egentligen sitta med en massa oförståeliga kemital undertiden Kalla kör så de ryker i skidspåret?
De som är mindre sportintresserade tror jag inte heller hade haft så stort problem med mitt finfina förslag om en läxfri period under OS. Eller har jag fel?
MEN, det blir nog inget mer än en liten önskan med den idén.

Nej jag ska prioritera OS framför läsorna nu. Ferry leder skidskyttet, huliganerna skriker i soffan, hunden är knäpp. Håll alla tummar och tår och spring till tvn nu dudes! See ya!
bloglovin


Hey ya

Skrivet den: 2010-02-16, Klockan: 17:48:12,

Wow ändrade plötsligt designen (tryck på f5 så det inte ser konstigt ut). Fast Designen är inget jag kan ta åt mig äran för. Men nu vet ni ska jag springa fort fort ner till stan och hämta ut min ääääälskade telefon! ♥♥
bloglovin


Brighthead

Skrivet den: 2010-02-15, Klockan: 08:41:32,
Hört talas om ip adress kanske?
Så modig du är att du vågar skriva i kommentarer på en blogg. Har du någonting sådant där att säga så säg det face to face. Det är inte lätt att vara anonym på internet lilla du. Verkligen moget av dig. (y)
bloglovin


Be my valentine?

Skrivet den: 2010-02-14, Klockan: 23:31:04,
Min alla ♥ dag var faktiskt jätte bra tills för kanske en timme sen, då den blev crap. Jag skojar inte, det var hemskt.
Men! Vetni! Jag blev ju faktiskt överraskad med en ros, choklad och ett hjärta så jag ska då inte klaga. Dessutom bestod min frukost av tårta på brända för att fira lilla Momme! Mums!

Oj .. nu blev det just ännu lite mer crap av min dag. Vilken kaos. Nej nu går jag och lägger mig, här gör jag ingen nytta. Seriöst jag hatar det här.
vaaaarför?
bloglovin


Barnvaktarkväll

Skrivet den: 2010-02-14, Klockan: 03:22:57,
Mami och Papi klädde upp sig fina och försvann på 50-tals inspirerad fest. Undertiden lekte vi rövare hemma!
Det såg ut blandannat såhär:






Haha jag diggar sista bilden (collaget)!

Herregud som vi har ätit också, popcorn, choklad, glass och fruktsallad .. voivoi! Fast nu var vi ju också rätt många kan jag tala om, så vi var inte feta ensamma!
Nu hörrni ni kom jag på det är rätt så sent och jag ska hoppa i säng snarast, eftersom att jag planerar att faktiskt vara vaken imorgon (senare idag). Det är ju minsann alla ♥dag!

Sovgott dudes!
bloglovin


Aim for the sky and the mountains high

Skrivet den: 2010-02-13, Klockan: 15:00:23,

bloglovin


If I walked would you run, if I stopped would you come?

Skrivet den: 2010-02-11, Klockan: 19:04:05,
ÅÅÅHH vad sur jag blir ! Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag failat på nationella idag. Inte failat som i att inte klarat provet, men det där med högre betyg vet jag inte om jag klarat av så bra. Fan. Fail. Dumma mig. Jävla skit! (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Men det är ingenting jag kan göra åt nu, så man får väl ta och blicka framåt .. till morgondagens prov, huuu! Föressten känner jag mig sjuk. Vill inte gå till skolan alls, men har som inget val. Kan det vara en iallafall liiiiten orsak till att det inte gick helt topp på provet?! Att jag är sjuk alltså? Vi kan ju låssas.

Men anyway, ser framemot imorgon, tror det kommer bli en riktigt mysig dag! Guuud vad skönt med helg! Blir blandannat att kolla på bio - valentines day, tjohoo! ♥

bloglovin


Solen skiner

Skrivet den: 2010-02-09, Klockan: 23:04:18,
Vilken extreeemt jobbig skolvecka vi har haft hittils!

I måndags hade vi hela tre slöa lektioner, idag hade vi i stort sett bara en lektion där vi hade engelska förhör, imorgon blir det 3 lektioner och på fredag en ynka lektion (som i och för sig råkar vara matte nationella, iiiih!). Gud, gymnasiet är ju verkligen hemskt don't ya think? ;)

(och nej jag är inte dum, jag hoppade bara över att skriva om torsdag för att det är en jobbig dag och man väljer ju själv hur man vill vinkla saker och ting. At the moment känns det mesta possitivt så då är skolan minsann också de, hoho)

Annars har idag bara varit bra. Toppen! (allt förutom att jag missade mitt måste-se-absolut-inte-missa-program !!! Kanske ska man kika in på tv3 play som Aschberg tjatar på om ändå?)

Men anyway, jag och en annan snygging var ute på foto promenad .. typ .. fast det gav nog inte en enda seriös bild.



bloglovin


(y)

Skrivet den: 2010-02-07, Klockan: 00:52:41,
Hahah jag är så jävla grym på att baka pizza! Utan recept och allt ! punkt! godnatt nu,jag är trött!
bloglovin


Lika mystisk och gåtfull

Skrivet den: 2010-02-06, Klockan: 15:31:29,
Hm . Hej min blogg!

Vetni, min blogg kommer nog fortsätta vara såhär o-inehållsrik ett tag till. Har egentligen en massa att skriva om .. men nää, inte ännu, och kanske inte här.

Nu ska jag iallafall ta och sminka mig och leta kläder och lite sånt medans jag öser Lars Winnerbäck innan jag börjar vandra ner mot lompis. Skönt att det inte är lika kallt som igår, så jag slipper gå i min dunjacka och se ut som en levande köttbulle. Tror det kommr bli en toppen kväll iallafall! Undra om kameran får följa med idag? Kanske det!

Kan dessutom tillägga att vill ni mig nått så ring, har noll kronor så inga sms!
Smell ya later dudes!
bloglovin


Gott nytt år Matilda!

Skrivet den: 2010-02-04, Klockan: 22:36:39,
Tror jag ska skapa mig en egen kalender? Eller jag ska iallafall räkna mitt år 2010 som 11 månader långt. Januari var en hemsk månad. Jag hatade januari. Fy fy fy januari kan ta sig någonstans.

Men nu vetni är det februari. Mitt nya år började för 4 dagar sen. Gott nytt år till mig! It feels awesome! Ska fira med att gå och sova, godnatt ! ♥
bloglovin


MJ show

Skrivet den: 2010-02-02, Klockan: 18:40:55,
Nu ska jag strax dra mig iväg mot Folketshus för att kolla MJ showen med Sofie, Johanna och Hanna. Fick ju mig en liten tjuvtjik igår på hur det kommer bli, och jag tror det blir awesome!

Cya later dudes!
bloglovin


Ingenting blir någonsin som man tänkt sig

Skrivet den: 2010-02-01, Klockan: 23:55:16,
Förutom att jag försov mig idag har hela dagen vart totaly awesome!

FICK VETA ATT KENT KOMMER TILL KIRUNAFESTIVALEN, woooooho! Sjukt vad glad jag blev! Det roliga var att jag, Anna och Carro satt och diskuterade just det, någon timme innan jag fick veta att dom skulle komma hit. När man talar om trollen .. typ?

Dessutom så har jag varit och kikat filmen "Det regnar köttbullar". Fyyy vad kul den var! Kul också när det bara är småbarn på bio, dom är så spontana verkligen. Skrattar rakt ut utan hejd, säger precis vad de tänker. Efter det blev det att kolla genrepet till MJ showen, det var kul, längtar tills imorgon när jag får se det färdiga resultatet, tror det kommer bli toppen! ...och jag som trodde att jag inte skulle göra nått alls ikväll. Men saker brukar inte bli som jag planerar som sagt!

Gud vilket bra humör jag är på! Nu blir det godnatt! Peace out! ♥
bloglovin


~

Skrivet den: 2010-02-01, Klockan: 01:48:24,
Iyaz - Replay

Tycker låten är så mysig! Vet inte varför jag lägger hela videon här också, kanske för att det skulle se så tomt ut annars? Men anyway, lyssna vettja?

bloglovin


I never promised there'll be sunshine everyday

Skrivet den: 2010-02-01, Klockan: 01:38:45,
Hur ska man kunna räcka till hela tiden?
Svar: jag vet inte.

Hela tiden är det press ifrån så många håll. Man ska hinna med allt, och sedan lite till utöver det. Förväntingarna är höga från alla håll, och inte minst ifrån en själv. Man är nog själv sin egen högsta kritiker. Det är inte alltid lätt att känna att allting är perfekt...eller bra iallafall, för inte kan allt kännas perfekt, kan det?

Egentligen bestämmer man ju själv vad som ska prioriteras, men ibland vill man för mycket. Vad gör man då? Jo, antingen avsiktligt eller oavsiktligt måste någonting av det skippas. I nuläget tycker jag att jäg skippar lite väl mycket. Mycket viktiga saker. Men ibland tar denna eviga press all kraft ur en.

Vem känner inte ibland för att bara kunna få börja om med allt? Eller att allting bara hade kunnat fått vara lätt? Fast så klart, det är ju bara en idiotisk tanke. För vad skulle livet vara utan alla svackor och inte minst topparna i livet? För hade inget varit dåligt tror jag inte heller någonting hade kunnat vara riktigt bra.
Men när problemen dyker upp måste man kunna tackla dem på rätt sätt.

...men vänta nu. Hur gör man det?

Egentligen vet jag inte alls. Jag har nog mina riktlinjer, men de funkar inte alltid som man vill ändå. Att någonting fungerar som jag vill känns som någonting ovanligt i den senaste tiden.

Vad vill jag egentligen komma fram till med detta inlägg? Jag vet inte. Jag har helt enkelt inget mål, ingen poäng med det hela. Jag lät bara min nattliga tankeverksamhet få komma ut i fingrarna i hopp om att det skulle göra mig klokare, kanske?

Nu ska jag iallafall låta resen av de snurriga tankarna få bli utskrivna på den bloggen ingen kan läsa. Det känns som bättre så. Sedan ska jag försöka sova, så jag klarar av att räcka till i skolan.
bloglovin


RSS 2.0