I wish things could go back to normal

Skrivet den: 2009-12-30, Klockan: 03:57:49,
I brist på annat sitter jag här. Jag sjunger till låten som jag la in i förra inlägget, pillar bort mitt nagelack. Väntar på att bli trött. Ska träna halv 12 eller någonting sådant imorgon så hade vart bra som jag somnade nu, men jag vet inte hur bra det går med att somna egentligen.

Idag har by the way varit en helt sjuk dag. Jag har nog kännt alla känslor en människa kan känna. Kaos kaos kaos. Men jag har iallafall upptäckt att jag är en naturbegåvning på "fifa 10" och det känns inte bara lite bra, jag älskar att vinna! hä-hä. Så ni kan ju som få en låt som var med där, som dessutom min broder skickade till mig för inte så länge sedan. Lite sammanträffande ändå. Men det är iallafall en till såndär mys-låt. Lyssna på den vetja, så har ni nått att göra på min annars utdöende blogg!


Fidel Nadal - International Love

bloglovin


What did she say - Jason Deulo

Skrivet den: 2009-12-29, Klockan: 02:24:38,
Förr lyssnade jag bara inte på sånhär musik. Men jag måste då säga att denna låt är riktigt myyyys!


bloglovin


Thanks for nothing

Skrivet den: 2009-12-28, Klockan: 03:33:58,
Vad finns det att skriva? Hej. Jag lever. Jag har jullov. Orka data, egentligen?

Idag har jag ungefär hunnit med så mycket som träna, färga hår (nu är eddy inte bara blond på insidan, utan nu syns det också!) och kika film. Bra film, men kommer ej ihåg namnet på den även fast jag tänker så det knakar (!)

Föressten har jag träningsvärk (d' ya see mama? jag vet hur det stavas! men jag kan ju alltid skylla på geniet till svenska lärare jag haft de 3 senaste åren, borde förklara en del!). Shit pomfritt jag blev just svintrött. Dags att lägga sig alltså, sweet dreams!
bloglovin


Ja, jag är rädd för just det

Skrivet den: 2009-12-26, Klockan: 17:48:25,
Inatt var en konstig natt.
Den var planerad att bli mycket rolig natt, en riktigt sån där matilda-elisabeth natt, men den blev som inte så. Inte kom vi oss iväg till el-giganten tidigt heller, utan först kl 11.
Sedan hann jag inte avboka min träning. Lagom skönt att träna efter att man vakat, men det är sånt man får ta. Var faktiskt bra att få ta sig till sportsclub ett tag när jag tänker på det såhär i efterhand!

Ikväll ska jag iallafall vara med Sanne. Världens bästa Sanne! Mer vet jag inte...och mer behöver jag inte veta heller. Hoppas ni får en bra...lördag kväll iallafall. För visst är det lördag? Gud att man tappar kollen när man har lov! Fast det gör mig inte något alls, det hör som till :)
bloglovin


-

Skrivet den: 2009-12-26, Klockan: 17:27:55,
Jag som trodde jag var på benen igen.
Jag som trodde allt var på väg mot det bättre.

Men jag är till baka på noll nu. Nej, jag har nog hamnat på minus sidan. Frågan är; what to do? Svaret...de vet jag inte. Vilken förtvivlan. Vilket mörker. Vilket enda långt mörkt kaos.
bloglovin


Fredaaaag

Skrivet den: 2009-12-26, Klockan: 02:10:13,
YO!

Idag kan jag nog beskriva min dag med ordet mat. Gud var jag har ätit! Men gott var det! haha. Nu är jeg med söta Elisabeht, och det tänker jag fortsätta med tills imorgon. För tidigt tidigt ska jag iväg till el-giganten och det känns som att...är det verkligen värt att sova? Svar nej. Då kommer jag aldrig upp i tid.

Hade som tänkt lägga in några bilder på datan idag, men inte har jag hunnit det heller. såååå, det blir ingen bild här på bloggen heller. Nu ska jag hålla tummarna på att hon hära ska sluta prata i telefon snart så jag får någon vaka-tid med henne.
nu blev dehär inlägget nån timme försent publicerat, menmen. inte så noga. :)
godnatt om ni har nog vett i huvet för att sova!
bloglovin


GOD JUL!

Skrivet den: 2009-12-24, Klockan: 23:46:10,
Dagen började inte alls bra. Den började ur-uselt, sämst, jobbigt, dåligt osv.
MEN, ju längre in på kvällen det gick, ju bättre blev det faktiskt. Jag är faktiskt väldigt glad nu. Att så lite kan göra så mycket ändå. Tack, tack, tack! Så nu, såhär lagomt till att julen är över så känns det ... bra. Bara bra helt enkelt. Sån lättnad på något vis.

Förutom all god julmat, och presenterna så har jag fått mig en titt i skolkatalogen som axel var så snäll och tog med (min har inte kommit än, whyyyy, whyyyy?! jag vill HAAA!) och jag fick besök av 6st tomtar också, Random om något!! Nu ska jag fortsätta min awesome jul-natt med att gå iväg och umgås med Carola, Jocke och Pokka (?). Sounds great! Hoppas ni hade en riktigt god jul !

bloglovin


Things change too fast

Skrivet den: 2009-12-24, Klockan: 03:36:14,
Vad har hunnit hända sen jag senast skrev?
Jooo Elisabeth har hunnit sova här och jag har varit i Vittangi över dagen idag, Joel har varit här och vi bytte julklppar...and thats about it. Ändå känns det som att det hänt hur mycket som hälst, att det var flera dagar sen jag bowlade osv. Konstigt. Fast konstigt är faktiskt ett bra ord för att beskriva idag med, speciellt kvällen.

Sitter just nu och funderar över vad jag gör uppe ännu. Hittar inte någon vettigt svar alls på det så jag ska nog bädda ner mig snarast. God natt och god jul!

bloglovin


Lov är myyys

Skrivet den: 2009-12-22, Klockan: 19:20:09,
Lovet gör att datan inte riktigt hinns med. Bra? Ja!

Men lite kort kan jag ju säga att min dag igår var mys! Hela dagen var det, vekligen! Försökte hitta lite julstämning också genom att ha på en tomteluva, men vet som inte helt om det funkade det heller.

Men anyway. Idag, efter mindre än 4 timmars sömn (jeeess jag lyckas sova ut på lovet) drog jag och Sofie iväg på gymmet. Det var riktigt skönt, och mina ben känns ännu som två spagettisar. Sedan var det full rulle iväg till sporthallen för bowling spelande.
Min tanke var nej nej nej, kommer bli stoooor faaaaail! Men icket !


Efter denna svaga inledning från min sida slutade det iallafall med att jag kom 2a, bara nåra ynka poäng efter, inte illa om ni frågar mig eftersom bowling inte direkt är min grej! Vann ju faktiskt över både Sofie, Pontus och Simon, moohahaa.
Förlåt för mitt mogna skrytande, men det behövs ibland, det var kul!





Men nu ska jag iväg på ännu en mysig kväll, och brottom blev det! Pussshääj!
bloglovin


20 december

Skrivet den: 2009-12-20, Klockan: 19:06:21,
Idag känns som en bra dag.
Jag fick sova ut för en gångskull. När jag vaknade tog jag och bakade 2 plåtar lussebullar för det är så gaalet gaalet gott!
Just nu bakas det pepparkakor och lyssnas julmusik här hemma. Mysigt - men julkänslan fattas som ändå. Vad ska man göra för att hitta den igen undrar jag? Men kanske kommer även den nu när det blir lov och man kan släppa allt med skolan för ett tag.

Nu ska jag fortsätta på min lugna söndag men filmtittande osv. Pusspuss!
bloglovin


I don't know how you do it

Skrivet den: 2009-12-20, Klockan: 01:18:41,
Jag är nått sjukt trött ! Sitter och borstar tänderna nu och sen ska jag lägga mig i sängen med min telefon som sovkompis. Väldigt varmt, inte. Varför kan det plötsligt inte ligga en varm människa där istället?! haha

Men jag har haft en rolig dag iallafall som bestått av bla. dans, kortspel, godis och singstar.

Nu ska jag bara lägga upp en låt som jag hört så många många gånger i det senaste, innan jag tar kväll. Tycker den är riktigt härlig, och upptäckte dessutom att jag haft den på min telefon sen i somras när jag fick den, utan att jag vetat någonting!
bloglovin


Biokväll ... igen !

Skrivet den: 2009-12-18, Klockan: 17:01:53,
Idag var sista riktigta dagen innan lovet.
Idag kom Emma hit (elisabeth? äh, whatever)
Idag ska jag på bio (igen)
Idag har jag inte lust att skriva destomer än sähär!

bloglovin


You would not believe

Skrivet den: 2009-12-17, Klockan: 19:48:09,
Kanske är det rätt att jag är en snigel som jag får höra? Kände då mig som en idag!
(SNIGEL, djuret alltså, läs inte singel, haha)

Vägen hem från skolan som vanligtvis tar cirkus 13 min tog idag över en halvtimme - ja, det gick seeegt. Men inte utan orsak. Försov mig imorse, vilket ledde till att i min stress glömde jag stoppa i mina specialsulor i skorna (mina fötter är som inte riktigt riktiga, så). Efter att ha gått en hel dag utan sulorna i är mina fötter helt trasiga. Bara haltade mig hem och hoppades att jag inte skulle bli överkörd så sakta som jag gick över vägarna. Tur att man har fetaste michelin-gubbe-jackan så man syns åtminstone! ...nog om fötter inte är det så jäkla intressant!

Anyway..våran annars så jobbiga torsdag var inte så jobbig idag tycker jag. Tex på matten så satt vi och bröt arm och pratade osv...Kjell tyckte inte vi var nog koncentrerade för att jobba och tyckte vi behövde rast (ovanligt). Men klagar jag? Inte då ! + att min grupp vann fikabiljetter i dag på 20 kr !!

Nu ska jag lägga in den hära låten som spelas JÄMT i skolan. Varendaste morgon när jag kommer in genom dörrarna hör jag den. Känner den nyvakna känslan när jag hör den. Suuck! Men lite mysig är den allt, erkänn!

bloglovin


Ögongodis !

Skrivet den: 2009-12-16, Klockan: 16:47:45,
Jag tror säkert inte Joel är less på att höra om honom.
Men du kan veta att det är inte över ääään! hehe. Lite fånigt känns det allt, han är ju bara en skådespelare, men careface, han är väl min nya idol eller något i den stilen! Riktigt ögongodis.
Vågar nästan säga släng dig i väggen Robert Pattinson!



bloglovin


PDOL

Skrivet den: 2009-12-16, Klockan: 16:29:45,
Jag SKA till pdol, jag bara MÅSTE! Lars Winnerbäck och Kent ♥



bloglovin


Ny måne var muuuket praa!

Skrivet den: 2009-12-15, Klockan: 23:17:16,
Jaaaag har varti på neeeew moooon idag med Rebecca och Erika. Den var riktigt bra måste jag säga, vilket jag inte trodde eftersom det inte är vad jag hört att den ska vara. Kanske berodde det på att jag inte kollade på filmen med kritiska ögon, kanske berodde det på Jacob och Edward? Jag vet inte ...

Grinade gjorde jag sådära lite tyst, jag led verkligen med Bella, usch och fy. Sen kanske jag tänkte lite för mycket också. Men en tanke som fortsatte komma upp i huvudet var
"Damn, jag vill hitta mig en Jacob (!!!!) eller en Edward!" oh my holy god! Minus det där farliga kanske..för det verkar bara ställa till problem...men damn igen!

Förresten ser det ut som om jag har botox i min underläpp. Har fått blåsor där. Fint? Nej. Ont? Ja. Mina halsmandlar har nog också svullnat upp. Ont gör det, och inte är det fint heller. Suuuuck!
Nu ska jag leta upp adressen till min framtida man (nej inte Bill Gates som jag tjatat så mycket om. Syon sa till mig idag att det kanske inte var den bästa framtids planen). Min (nya) framtida man Jacob! ♥                                   puss!
bloglovin


Slitet, slitet

Skrivet den: 2009-12-14, Klockan: 21:34:17,
ÅHH vad sur jag blir. Upptäckte idag att min blogg ser helt koko ut i explorer, iallafall skolans datorer. Well, det är väl sånt man får leva med, herregud människor byt till eldräv! :)


Dagen idag har iallafall varit grymt skön (förutom att jag inte riktigt hann sova inatt). Kollade lucia i skolan, och efter det hade jag bara en endaste lektion där vi fick kolla film. Riktigt mysigt!
Efter det blev det staden för mig och sofie, och lite senare blev det fläskande med Joel (!!)

Sist men inte minst var det spinning som gällde! Riktigt roligt, och tungt! Nåååja, nu ska jag inte fastna vid datorn som vanligt. Have a nice måndag kväll.
bloglovin


Nyttnytt!

Skrivet den: 2009-12-14, Klockan: 00:33:42,
Shit pomfritt! Jag ändrade om min blogg, var så himla less på den!

Är inte klart ännu, men var tvungen att ändra ändå. Jag inbillade som mig att det skulle göra att jag orkade skriva intressantare saker, men vi får väl se hur det blir med den saken :)
bloglovin


♥ lussebullar

Skrivet den: 2009-12-13, Klockan: 16:07:17,
Vi inleder med en fråga. Ser mitt hår lila ut?
Har fått höra det 2gg idag, och en gång innan i veckan också. Kanske är det lila? Jag som inbillade mig att det skulle vara lite brunt..svart eller någånting i den vägen. Kanske har jag fel?

Idag ska iallafall vara en sån där riktigt duktig dag. Ska städa och fixa och plugga och sova i tid. Det ska banne mig lyckas idag också! Alldelens strax ska jag knata ut med hunden, men innan det ska jag äta en lussebulle, det är ju ändå lucia idag, vilket jag antar att ingen missat.(?)

bloglovin


Seize the day

Skrivet den: 2009-12-13, Klockan: 03:19:19,
Nyss hemkommen. Jag är trött som tusan nu! Blir bara den där vanliga dator tiden, sedan ska jag soooooova. Kvällen bjöd på bra musik på TT, halvdrygt innebandykollande och maaaat hos Daniel. Ibland kan jag  förstå varför jag inte fick behålla mitt mvg i hk....

nu får ni en bra hoffmaestro låt, sedan godnatt!
bloglovin


٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Skrivet den: 2009-12-12, Klockan: 18:21:49,
Snart snart ska jag bege mig mot TT för att lyssna lite musik! Efter det blir det sporhellen där luciakuppen pågår för fullt. Vi ses där tycker jag!

...och jocke, hulkenmuskler. punkt !
bloglovin


Kanske är det den tolfte

Skrivet den: 2009-12-12, Klockan: 12:57:42,
Godmorgon!

Idag känns verkligen inte som om det kommer bli en vilodag, har mycket att göra så.  Känns riktigt kul faktiskt! Planerar in TT och en massa annat mys!

Sen kan ju intressekulbben föressten anteckna att jag har träningsverk i mina hulkenmuskler. Vet inte vad de heter i verkligheten men kan lägga in en bild som visar. Hulkenmuskler borde de heta iallafall, för det är vad det ser ut som. Träningsverken kommer från cirkelträningen vi hade igår på idrotten. Lyfte bänkar och sådant. Låter det inte lite brutalt ändå?


(okej ingen bra bild, men kolla pilen. hulkenmuskler. punkt)


Nu ska jag försöka orka mig i duschen, ta tag i lite städning, och leta upp folk som vill med till TT.
Puss och kram, buss och kran!
bloglovin


En pizzabagare

Skrivet den: 2009-12-11, Klockan: 17:47:29,
Jag är duktig och håller på att baka pizza åt hela tjocka familjen. Mums på det!
Sedan ikväll blir det att umgås med Carro och Sanne vad jag vet. Låter som en toppenkväll. Gissa om jag ska trycka ostbågar, har väntat på det heeeela långa veckan  ;)




bloglovin


s-s-s-sovdags

Skrivet den: 2009-12-11, Klockan: 02:08:30,
Idrott 8 imorgon. Tjooooohoooooooo. (inte ironi om ni trodde det -.- )

Jag kommer vara så pigg så! Men jag fastnade i telefon och på msn.... och i ETT SPEL. Wintebells som jag tror det heter, spelade det första gången för nästan exakt 2 år sedan...och kom på det nyss igen. Det är som mysigt på nått sätt. Och gulligt. Och seeeeegt. Men nog fastnar jag där ändå. Godnatt nu!


Föressten hellelujah tråkiga inlägg. Jag tror jag ska lägga ner bloggen snart.!
bloglovin


It's easy to fake a smile

Skrivet den: 2009-12-10, Klockan: 22:46:12,
Hejhå, hela men dagsplan blev förstörd idag. (Det där får mig att tänka på stackars joel, he-he) Eller ja, skola och gym blev av. Sanne kom förbi en sväng, och efter det gick de bara käpprätt neråt. Positiv jag är, igen. Men helt allvarligt, jag har så mycket jag vill/måste göra, så det blir att jag inte hinner med nått.
Men som jag fick höra för någon dag sedan: "du är svårare att boka än tvättstugan nästan". HAHA, ibland tycker jag att det är helt sant! Mina dagsplaner sträcker sig alltid sisådär en vecka frammåt och det är inte bra.

Nu ska jag ta och smsa slut mina pengar, sedan ska jag kolla film tror jag. Lillefot filmen.
Tänk hur lätt allt var när man var liten, ändå.


bloglovin


If I only knew

Skrivet den: 2009-12-10, Klockan: 21:12:11,
Jag är så leeeeeess!

Seriöst allt känns tungt nu på ett eller annat sätt. Jag vill inte, jag orkar inte, det går inte. Vad ska jag ta mig till? Allt känns som ett svart moln eller någonting. Svart och suddigt.

Låter positivt nu? Ellerhur?

Jag hade velat vara en viss Edward Cullen at the moment. Jag behöver veta hur folk tycker och tänker. Men tyvärr funkar det ju inte så...jävla helvette
bloglovin


Vampyrer om natten

Skrivet den: 2009-12-10, Klockan: 00:45:54,
Norska hövdingar, Island, präster, medletiden blaablabla.

It zööööökkz.

Har redovisning imorgon på det. Hejhå. Vi får väl se hur det går. Hela dagen har jag haft fullt upp, och nu håller ögonlocken på att falla igen. Men, jag måste läsa igenom texten några gånger iallafall innan jag lägger mig hade jag tänkt. Föressten ska jag börja sova mer om nätterna, borde iallafall. För det här håller ju snart inte.

Föressten! Gilla OM jag längtar till tisdag! Det är inte länge kvar nu, hiiiiiiih!
bloglovin


Inte ens

Skrivet den: 2009-12-09, Klockan: 00:54:08,
Sova själv är hemskt.
Förra natten var riktigt hemsk, så bedrövlig jag kände mig när jag skulle sova. Jag kände mig riktigt riktigt ensam. Jag släppte in helt för mycket tankar... Allt det ledde till dålig sömn den natten vilket i sin tur ledde till ett inte så topp humör i skolan idag. Fast ju längre dagen gick ju bättre blev mitt humör på nått sätt.

Men nu är det dags att sova igen. Känns lite småjobbigt, but I'll manage it.  Egentligen har jag lust att se lillefot filmen, men är kanske inte en så bra idé eftersom jag börjar 8 imorgon. Död åt datorkunskap. Lyssnar nog lite musik innan jag sover istället. Kent kanske? Dom slutar aldrig vara bra


bloglovin


But I'll be true to you

Skrivet den: 2009-12-07, Klockan: 10:40:54,
Lite innan tio ringde Joel och väckte mig och vi diskuterade svinis-sprutan. Ja eller niet? Ta eller inte ta? Men vi kom iallafall båda fram till att ta sovmorgon istället. Skönt. Så jag börjar 12 idag, inte illa, inte illa! Orsaken till att jag nu startade datorn är att jag ska jobba på spanksan. Muy bien matilda.

Sitter samtidigt och lyssnar på "New moon"  låtarna. Jaaaaag läääängtaaaaar tiill den 15:e, för gissa vad? Då ska jag minsann se den! Hur tusan kunde jag tänka att jag nästan inte ville se den alls?! (eller okej, klart jag vet .. men hell no att jag ska låta nått sänka mig så mycket att jag ger upp någonting som twilight! I must be out of my mind!!)

NU: skriva español!


HÄR har ni föressten en spotify länk, lyssna vettja
bloglovin


Förlåt mig, hata mig inte !

Skrivet den: 2009-12-06, Klockan: 23:50:24,

Du är så underbar hjärtat mitt! Du anar inte vad jag saknar dig!

Julen kommer bli awesome med dig här! ♥

 

Var tvungen att lägga upp bilden, den var så snygg minsann   ;)



 

för att förtydliga eftersom att ingen verkar känna igen!

personen längst till höger är jag, personen till vänster är min norska emma!



bloglovin


Söndag

Skrivet den: 2009-12-06, Klockan: 10:58:16,
Hej och godmorgon!

Nu ska jag fixa mig, fixa min kamera och vänta på en ekman för att sedan vandra iväg till juluppvisningen i sporthallen som gymnastiken har. Sounds like a good idea!
bloglovin


Save me from being confused

Skrivet den: 2009-12-05, Klockan: 13:28:42,
Hej. Nytt inlägg.

Jag är tankspridd, stressad, irriterad och gud vet vad.
Nå men igår var en toppen bra dag, och det ska jag få idag att bli också var det tänkt. Tydligen ska jag få lära mig spela fotboll. Oh lord..det låter inte som en bra idé, men det lär väl bli kul om inte annat.


Bra låt ! Jonte som tipsade om den  :>
bloglovin


Kanske når jag dig i mina drömmar

Skrivet den: 2009-12-03, Klockan: 18:44:40,
Att verkligen lita på någon är svårt. Otroligt svårt. Hur ska man veta att personen verkligen är att lita på? Går det? Kan man verkligen lita till 100% och mer? Ärligt talat, jag är tveksam


Håller på att jobba med en spansk film-recension just nu. Spansk?! Det är helt crazy om ni frågar mig. Så långt räcker inte mina kunskaper ... inte alls! Förväntar hon sig sedan att man ska minnas hur filmen var, när det gått cirkus en månad sen man såg den? I don't geddit!  Nä, önska mig lycka till säger jag bara.

bloglovin


I think you're cute

Skrivet den: 2009-12-02, Klockan: 17:43:20,
Idag nör jag gick hem från skolan var det mööörkt. Det var så mörkt och tyst så det nästan var läsktigt, och när jag gick genom kyrkskogen började jag därför sjunga där i min ensamhet. Då kändes allt bra igen.

Ikväll tror jag att jag ska dra mig till TT och lyssna, minsann. Låter som en bra idé. På återseende!
bloglovin


1 december

Skrivet den: 2009-12-01, Klockan: 08:48:28,
Goooedmoerning!
Gissaaaaa vad jag gjorde nyss?! Tröck i ett par örhängen! Senast det hände var nog min födelsedag, eller var det förra julen? Nå länge sen iallafall! Har så mycket örhängen så är väl på tiden att jag börjar använda dem också.

Snart måste jag börja släpa mig till skolan, jobbigt när det är så kallt ute! Fotade en bild igår på vägen hem från skolan. Det såg kallt ut om nått. See you later folks!

bloglovin


+

Skrivet den: 2009-12-01, Klockan: 00:15:25,
Rykten suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger. Fan
bloglovin


RSS 2.0