Lets go

Skrivet den: 2009-10-20, Klockan: 11:36:22,
Jag ska till usa! Siht, hjälp, allting! Om alldelens si så där strax kommer dom och hämtar mig så där det av till huvudstaden!
bloglovin


Yes sir !

Skrivet den: 2009-10-20, Klockan: 00:23:08,
Jag måste tvätta
sedan vänta på att tvätten ska bli torr
sedan packa ner den!

Jag måste också packa mitt handbagage, vad behövs där egentligen?
Jag måste duscha och plugga,
men det blir kanske imorgon på morgonen för jag är  vääry tired just nu.

Jag har varit med min snygging Sofie ute på över 2 timmars promenad och bara pratat. Välbehövligt och skönt, super bra väder också -så där lagom kallt, haha. Men det tog slut på all min energi !

Hoff, jag är ganska mycket ute i sista sekund eller vad tycker ni? Men det ska nog gå bra ändå. "Det jag glömmer får jag köpa" som alla har försökt pränta in i skallen på mig.
Känner att jag ordbajsar för fullt här. Men GASH jag är ju nervös! Undra om jag ens kommer kunna sova inatt? Men ska slita mig ifrån datan nu och göra någonting av alla mina måsten. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!


bloglovin


29 grader, me like!

Skrivet den: 2009-10-19, Klockan: 15:12:37,



Neeeeeeeeeeeeeejdå inte längtar jag ! hehe. Herregud jag är super-extrem-nervös just nu faktiskt! GAAH! TJOHO! Jag har inga ord mer.
bloglovin


Glädjerus

Skrivet den: 2009-10-18, Klockan: 22:45:10,
Blev core idag + lite armar på gymmet. Jag måste säga att jag ser ut som en sparris och min mamma ser ut som en muskelbyggare när vi står brevid varan. Synd men sant, haha. Kanske hade facebook testet rätt ändå (?!)
Sitter just nu med färg på ögonfransarna. Kul att inte ha vita ögonfransar kanske, för det kommer ju säkerligen bli en hel del dagar utan mascara. Lät det väldigt ytligt?
Anyway, ska kanske påbörja min packning ikväll ? Kan ju vara bra. ÅH, allt börjar kännas så verkligt nu.

Är iallafall sista skoldagen imorgon (eller nä ljuger lite när jag säger så, kommer faktiskt en time till skolan på tisdag för att skriva ett prov) men anyway, det blir nog en massa hejdåande då :)
Det jag IALLAFALL ska göra idag är att skriva två listor:
En över vad jag ska köpa där på ett ungefär - för endel saker får jag inte glömma att köpa, och mitt minne brukar vara bra på att jävlas med mig så bäst att vara på säkra sidan!
Sen en lista över de saker som jag behöver med. Man glömmer ju alltid nått, fasten man tar med för mycket. Ja packa är då inte lätt :)

Gud vad jag är på bra humör idag. (Ännu bättre blir det också när jag vet att jag börjar om först 12 timmar, woho!) Puss puss puss puss och hejdå! ♥
bloglovin


Erik Grönwall - Is it true

Skrivet den: 2009-10-18, Klockan: 16:54:11,
Fy..fan..vad bra han är !! Vilken röst han har den människan.
Ni kan inte annat än hålla med!

bloglovin


en söndag

Skrivet den: 2009-10-18, Klockan: 14:43:17,
Nu har jag så där konstigt ont i huvudet igen. Yr är jag också. Förr kände jag detta ganska ofta, men nu? Det har varit borta länge faktiskt. Dessutom helt utan förklaring (?!)
Sen sov jag inte alls bra inatt. Jätte konstigt. Oroar mig över en hal del saker, inget jag ska ta upp här, men hur som helst blev det inte bättre av att min pojke sov lika tungt som SKALMAN! (ni har väl läst bamse?) Trodde jag skulle bli tokig, haha! ♥

Nu ska jag leta upp min padre och be han hjälpa mig hänga upp klädhängade och sånt i mitt rum. Sen få jag se vad jag hittar på. Slökolla tv tills det blir kväll och dags för träning? Det hade suttit fint måste jag säga, sånt hinner jag allt för sällan med! Puss på er :)

bloglovin


Det sitter en kråka på taket

Skrivet den: 2009-10-17, Klockan: 14:54:33,
Hejsan alla. Idag känner jag mig jätte pigg faktiskt (vi sov 12 timmar tror jag, så inte så konstigt kanske) och ska försöka ta vara på det. Först av allt blir det lite pluggande, så jag slipper sitta dagen innan provet och försöka nöta in det för det håller inte.
Sen är resten av dagen rätt så oplanerad. Blir mest troligt filmkikande med några  :)

Gud vad jag känner att jag inte har någonting att skriva om. Dåligt. Hejdå alla.
bloglovin


Finally friday

Skrivet den: 2009-10-16, Klockan: 17:50:47,
Fast finally? Veckorna går så fort så man hinner knappt tänka. Men nä, finally ändå för fredag vill jag alltid ha!
Vet inte säkert vad som händer ikväll, vi får se hur det blir. Kan ju tala om att jag är sugen på godis. Har varit det sedan skolan slutade, för då gick jag in på godisgruvan för att fylla på min telefon. Gud vad gott det luktade! Kanske köper jag mig lite  sånt också, men bara om jag slipper bli tjock själv, måste ha någon annan godisätare med mig då. Håll med om att det inte är kul att sitta och äta godis om den man är med inte gör det?! Jag har någon sorts fobi för det tror jag haha.
Men har ju iallafall tränat idag så då kan det ju inte skada med lite godis också tycker jag nästan :]
Får se vad som händer med det. Ha en bra fredag ♥
bloglovin


Tröttelitrött

Skrivet den: 2009-10-16, Klockan: 01:11:33,
Det tog över 2 timmar att fixa om hela jäkla designen! Eller helt var jag inte tvungen att göra, men en hel del! Ni ser säkert att det inte är nå mycket skillnad alls. Men jag klarade det! Traaala! Uppdatera sidan om det ser konstigt ut förresten.

Känns inte bra att jag är uppe än ärligt talat. Börjar 8 (!!) imorgon, med gym, och jag har en känsla av att jag kommer känna mig något sliten imorgon. MEN, bara några timmar i skolan, sen heeeeelg! ♥
Nu ska det sovas, men allra först får ni en (hat? av många) låt som nötts lite när jag byggt om här! Den är lite mysig ju. Gissa om jag kommer somna som en sten nu. Sweet dreams!


bloglovin


tyck synd om mig snälla

Skrivet den: 2009-10-15, Klockan: 19:45:32,
NEEEEEEJ, nu blir jag deppig. Skulle bara in och ändra en minigrej på designen, och ser ni vad som råkade hända? Menyn trillade ner under inläggen !!!! + texten på de gamla inläggen här hamnat i högerkant. Herregud jag har ingen aning om hur jag ska fixa det nu faktiskt :'(          Idiot som jag är använde jag ju inte min "test blogg" som jag ju gjorde så sånt här INTE ska hända. BUUUUHUUUU, nu går jag och kollar film istället!


update; I fixed it. wiiiiiiiih
bloglovin


Choklad är gott :]

Skrivet den: 2009-10-15, Klockan: 17:27:38,
Först en toppen nyhet!
vet ni vad?! Började nu, för ungefär en kvart sen att läsa Twilight igen. Jag har ju faktiskt bara läst den en endaste liten gång!! Förlåt förlåt om jag kommer vara fast i den boken nu framöver, för den GÅR inte att sluta läsa. punkt.

Just nu har jag val-ångest också tror jag. Funderar på om jag ska gå och träna idag eller inte...
Känner just nu för att bara ta det lugnt idag, kolla dokumentären från so:n, läsa twilight ♥, sova tidigt och sist men inte mins vila min rygg! (Kan inte komma på vad jag gjort med den nu, men värker gör det.) Funderade först på att smörja in den med zon-salva, men då är det så att man inte får utsätta det behandlade området för solljus på 2 veckor, och det håller ju verkligen inte!
MEN, ändå så känner jag att jag behöver träna, och att det hade vart grymt skönt att göra det också. ÄHH, väntar en timme och bestämmer då helt enkelt.

Jag har faktiskt inget vettigt alls att komma med idag känner jag. Sitter bara och kollar semesterbilder och längtar tills nästa vecka. Ska bli otroligt skönt att komma bort ett tag och slippa tänka på allt som har med skola att göra. Hihi, måste bara visa er en bild från Mallorca, sen ska jag tillbaka med näsan i boken!


Kolla hans uttryck! It made my day! :D

bloglovin


Lilo? Lila?

Skrivet den: 2009-10-14, Klockan: 20:33:42,
Djupt inlägg från min sida, det förra, huh? At the moment sitter jag och pluggar (typ) känns som det kommer bli stor  f-a-i-l imorn. Kul. Men jag behöver ärligt talat min pappa till att plugga sånt här. Är han hemma? Nepp. Känns det som att jag är väldigt beroende av honom? Jepp.
(Sen blir det ju inte bättre av att jag avbryter för att skriva strunt här heller!)
Förut tyckte jag att det var så grymt skönt när mamma och pappa inte var hemma, och det bara var vi 4 barn hemma. Jag har ändrat åsikt. Det är nästan bara jobbigt.

Nu blir det mer Kent lyssnande och plugg. Musik + plugg = sant. So long ! ♥

bloglovin


Är det inte hemskt?

Skrivet den: 2009-10-14, Klockan: 19:44:53,
Jo nu pluggar jag faktiskt. Måste bara skriva ner en sak jag just läste. Måste få ut det, NU!

"Många människor har inte tillgång till de 5 liter vatten per dag som anses som absolut minimum för att man ska kunna överleva.
(---) I Sverige förbrukar vi i genomsnitt 200 liter per person och dygn."


Är det inte hemskt egentligen? ALLA vet att det finns stor svält osv i världen. Ände gör många inte mer än att ägna en tanke åt sådant då och då. Jag kan inte säga att jag är bättre tyvärr. Jag tycker verkligen att det är hemskt. Hur kan människan vara så egoistisk egentligen? Överlevnads instingt? Någonting måste det vara som gör att vi "accepterar" hur det är.
Jag menar inte att alla blundar för sådant här. Det är många som engagerar sig, skänker pengar, kläder mm. Vi skänker vi 100 kr i veckan, och det är jag glad för! Men hur många är vi inte som bara sitter och låter allting fortsätta? I det välstånd som vi faktiskt lever i hade vi kunnat hjälpa så mycket mer.

Nog har jag alltid vetat att det är så här i världen, men ändå ... glömmer man bort det. Ibland, som nu, kommer tanken upp, och då känns det otroligt hemskt. Själv tänker jag att jag borde börja engagera mig i sådant. Men gör jag det när de väl kommer till kritan? NEJ.
Men hur kan det komma sig att vi inte hjälper till mer? Det är inte våran verklighet. Kanske är det svårt att föreställa sig någonting som är så "långt bort", så overkligt. Jag tror det. Där kämpar de för livet, försöker få mat för dagen. Här oroar vi oss om vad folk ska tycka om vårat hår? Men det är våran verklighet.

USCH för sånt här. Usch USCH för att jag känner mig så förtvivlad över det här nu, och snart kommer jag inte tänka på det alls. Människor är nog ena riktiga egoister ändå. Hur blev allt så? Är det inte hemskt?
bloglovin


Ibland hittar man på en massa för att slippa plugga.

Skrivet den: 2009-10-14, Klockan: 18:01:14,

 

 

Fast de där videorna var faktiskt rätt kul måste jag säga! Nu känner jag att det är bäst att jag sätter igång med nån sorts pluggning här. och jaaaa ... egentligen har jag ingenting alls vettigt att komma med. Att sitta här och skriva är bara ännu en ursäkt till att slippa öppna kemiboken tyvärr. Usch.

Inte funkar spotify heller! Kjell och hästsvans. (fråga inte, jag är konstig idag) Hejdå.
bloglovin


Kemi in my asssss

Skrivet den: 2009-10-13, Klockan: 22:49:56,
Eeehehe. Nu är då mitt huvud inte bra. Alltså jag vet inte hur många timmars pluggande jag hunnit med, men det är då en jäkla massa! Har hunnit göra klart 2 engelska uppgifter, titta igenom spanskan, läst igenom nå bullshit om bibeln i svenskan och sist men inte minst tagit itu med den där förbaskade kemin.
Nu vill jag bara dö. Om ni bara hade vetat hur mycket det är !!! och jag är inte ens nästan klar än

Sen hatar jag periodiska systemet också, hittar aldrig nått där, och jag blir så sur så jag bara känner för att kasta hela skiten låååååångt åt helvette, hoppa på den, riva sönder den, kremera den och kasta askan i en brunn! Ja nått sånt. Haha märks det hur jag blir på bra humör av att plugga? :>

Tänker mig att jag ska gå igenom någon sida till i kemin, sedan blir det borsta tänder och sånt, packa till idrotten imorn och sedan sova!


Sån här kemi vill jag hålla på med. Färgade vätskor, rök, saker som sprängs! Det hade vart nått! Men såklart, det är väl bara fantasier det. Här är man fast med en bok! haha . Godnatten nu!
bloglovin


KEEE ?!

Skrivet den: 2009-10-13, Klockan: 18:29:49,
Alltså idag står det inte rätt till i huvet. Inte på något koko sätt, utan ... jag vet inte, det hänger inte riktigt med. Har varit yr och konstig hela dagen, och satt även och halvsov i esteternas mys-stol. Man ska inte sova i skolan om man inte är Joel, typ, hehe.
Kände mig inte nog bra för att stanna de 2 sista lektionerna och dessutom var jag grymt sugen på någonting nybakat! Och ibland har man ju tur och hittar en Axel och en Johan som också hade lust att gå på safari, så där satt vi och tog det lugnt ett tag ... så fick jag mig en bulle också, och inte en liten en heller!

Sen som om inte det var nog, när jag och Axel kom hem och satte oss och kollade "Dawn of the dead" så kom min lillasyster och bjöd oss på nybakadebullar hon med. Gud vilken tur jag hade där egentligen så sugen som jag var på bullar! :)

Men nu är det nog med såntdär mys och bullätande. Nu ska det pluggas på riktigt för en gångs skull. Jag måste verkligen. Pussåhej!
bloglovin


Psychic Suicide

Skrivet den: 2009-10-12, Klockan: 15:54:25,
Om ni hängt med något här på bloggen kanske ni vet att jag har väldigt blandad musik smak. Väldigt blandad. Faktiskt är det så att jag har olika musik smak varierande på dag osv (vilket jag inte tror jag är ensam om heller). Men det är ju så att ibland passar det bara att höra på en sorts musik.

... och just idag passar det sig bara med sån här musik
bloglovin


This is it

Skrivet den: 2009-10-12, Klockan: 15:27:36,
Wow det är ju nästan en turdag idag.
Vi hade ingen kemi, alltså slutade vi en timme tidigare och hur bra är inte det? Måndagar är verkligen grejjjjt! Sen på vägen hem gick jag förbi järnia eller vad det heter, och gissa vad jag fick med mig hem för ynka 300 kr?! Jo en volumemaster. Gissa om jag blev glad, wiioh!
Sen inte nog med det, när jag kom hem och slog på datan fick jag se att jag faktiskt kom in på boxen ikväll, härligt! Och om jag nu ska fortsätta den här listan så kan jag ju dessutom berätta att vi har världens godaste äpplen hemma, så ett sånt har jag också cuttat, och sitter och äter det just nu.

Fast det är nu det tunga börjar, måste städa iordning i mitt rum lite snabbt, sen plugga (!!)
Jag hatar verkligen att plugga, jag är  e x t r e m t dålig på det. Lär mig aldrig nått. "Bra att du går natur då" kanske ni tänker, men vetni jag tänker precis likadant...  -.-
Men nu ska jag inte klaga utan faktiskt sätta igång. Vi hörs söt-nötar (nötter?). Puss ! ♥

(föressten, rubriken. kanske får den er att tänka på Michael Jackson? har ni hört låten "This is it" av "8-point rose" ? hyllnings låt till just honom - den låten är grym)
bloglovin


Hej. Det går att ha roligt på picnik. haha

Skrivet den: 2009-10-11, Klockan: 22:08:41,

orginalbild:


... och här har vi, hahah ...



Förlåt mig, märks det hur tråkigt jag har??
bloglovin


Hearts on fire

Skrivet den: 2009-10-11, Klockan: 21:21:04,
Hmm, det är lite surt om jag inte kommer med på boxen imorn tycker jag! Dumma mig som inte kommer ihåg att boka i tid (!!!)  Måndag är ju faktiskt boxdag :)
Känner mig faktiskt rätt trött redan nu, så funderar på att lägga mig hyffsat tidigt idag och verkligen sova ut - börjar ju som sagt först 10.35 imorn, gud så skönt! Är faktiskt inte helt taggad på en ny vecka fylld med läxor osv. Men det går väl det med, veckorna brukar rinna på fort, och helt plötsligt är det helg igen.
Shit, sista helgen innan USA ... känns overkligt! Jag måste börja packa ! :D


Här har vi en av box-låtarna. Jag blir verkligen pepp på att träna av att höra den!

bloglovin


Hej din lilla pussgurka

Skrivet den: 2009-10-11, Klockan: 20:44:47,
Nu blir det några till bilder, som jag sa. Utan redigering den här gången, bara så ni vet :)

Först, mina nya rosa täckisar ♥

 

bloglovin


Bildredigering

Skrivet den: 2009-10-11, Klockan: 20:12:38,


Brukar inte så ofta redigera bilder, inte ofta alls faktiskt. Men jag tyckte en av bilderna jag fotade idag var så trist i färgerna så jag tänkte att, varför inte? Och ärligt talat - jag tycker det blev hur bra som helst!
bloglovin


Lite otur

Skrivet den: 2009-10-11, Klockan: 19:03:58,
Här hade jag tänkt lägga upp bilder ifrån min långpromenad idag, men så blev det visst inte för kamera batteriet dog nyss. Lite otur. Men vet ni vad jag gör? Jag sätter mig och kollar på "Happy feet" och laddar kameran samtidigt, och efter filmen blir det lite bilder hära! Det låter bra det, puss tills vidare! :)
bloglovin


Söndag morgon

Skrivet den: 2009-10-11, Klockan: 12:04:59,
Var ni nere på lompis igår? Vid 11 stängdes strömen av och det blev lite läskigt faktiskt. Jag, anna, jonte och axel kikade skräckfilm och åt onyttigt som tusan, sedan sprang vi ut i mörket :) scary.
Nu ska jag läsa bloggar osv, sedan pussa på min pojke så han också vaknar. Byyyye ♥
bloglovin


16:56

Skrivet den: 2009-10-09, Klockan: 16:56:07,
Springer mellan tv där det visas något spännande ormprogram + datan, och min plattång just nu. Känner mig sådär mysigt mör i benen just nu efter gymmet också, haha. Vetni vad jag skulle behöva JUST NU ?! En volume master. Har jag tid, så går jag och köper en redan imorgon!
Nu ska jag leta upp några bra kläder och sedan ska jag gå och kika hur det går med matlagningen. Puss på er!

bloglovin


Äääääntligen fredag !

Skrivet den: 2009-10-09, Klockan: 11:45:46,
Gud, det känns som att jag missat en evighet här på datorn! Nördigt värre, egentligen.
Har spanska nu, men råkar ha oturen att ha en dator där programmet inte fungerar (så synd för mig, hehe) så ägnar min tid åt bloggen istället.
Har haft matte prov idag. Lämnar inga komentarer om det, känns bäst så, och iiiiidrott! Jag har börjat uppskatta morgonidrotten otroligt mycket nu för tiden - gissa om det förvånar mig! Känner mig slut i benen efter styrken, men tänkte göra det liiite värre genom att ta mig en sväng förbi gymmet efter skolan. Jag har tänkt mig att varje dag efter skolan när vi har idrott, då är det gymmet som gäller för nu ska jag banne mig ta tag i det här! Ni får hålla tummarna med mig att det lyckas den här gången. haha. :)

Äntligen är det fredag också, gud vad jag har längtat! Jag känner mig verkligen på toppen humör nu, mycket på grund av det. Sen är vädret så bra också! vem blir inte glad då?
Känns som vår ute - det är så fint! Var och köpte ett par nya täckbyxor i går också, och nu längtar jag verkligen efter att åka skider!
Haha tänk det har som varit 3 årstider på 3 dagar. I tisdags var det höst, onsdag var det ritkig vinter, och igår och idag - vår.

Men nuni nu ska jag kika lite på facebook innan lektionen slutar. Ha en bra fredag! ♥
bloglovin


Jag längtar nått sjukt till helgen!!!

Skrivet den: 2009-10-06, Klockan: 22:57:36,

 

Min fredag ska se ut ungefär precis så här, hade jag tänkt mig.

Jag funderar på att sova mig fram till helgen, är det möjligt? 3 dagar? Låter lockande i mina öron. Eh, nu ska jag typ ... kolla vart min spanska bok är. Ska kolla igenom det vi har i läxa (prov?!), om detär så att min plan med att sova misslyckas...

 

Sedan blir det sängen, godnaaaaatt!

bloglovin


'06 03 -09 ♥

Skrivet den: 2009-10-06, Klockan: 21:44:59,
Åh seriöst, jag dör snart. Twilight, det finns nog knappt någonting bättre än det! Idag är det precis 7 månader sen jag och Axel såg den på bio. Det är hellt sinnes. Allt är helt sinnes. Twilight är för underbart. Jag behöver den där filmen nu, helt galet att jag inte redan har den. Åh twilight! ♥♥♥

 

bloglovin


Shut your mouth boy when will you learn

Skrivet den: 2009-10-06, Klockan: 18:51:05,
Nu ska jag ta tag i det här. Jag känner mig helt knäpp? Ska lägga på pepp-musik, städa iordning mitt rum, packa väskan till imorn, fixa mina naglar och sist men inte minst plugga. Jag måste verkligen.
Även om det inte är min dag idag, alls, ska jag se till att göra någonting vettigt av den. Punkt.

Jag längtar till imorn faktiskt. Är så less på den här dagen. Ändå är det bara en såhär |---| liten sak som har gjort den helt koko. Sorligt nog var det typ början på min dag. Great. Fattar inte hur det kan bli så. Fast å andra sidan, är man tjej och det är en viss tid på månaden så är det nog ingenting att förvånas över.
Nu ni ska jag läsa bloggar, sen ska jag påbörja mitt ryck. Föresten, finns det någon vänlig själv här någonstans som är bra på massage? I NEEEEEED YOU isåfall. Nu på direkten gärna. Min rygg har ont.
Have a nice day och sånt, vi hörs!
bloglovin


Mellan höst och vinter

Skrivet den: 2009-10-06, Klockan: 18:05:44,

bloglovin


Lugn kväll (y)

Skrivet den: 2009-10-06, Klockan: 17:18:18,
Vetni vad. Idag planerar jag att inte ens gå utanför dörren. För jag vill inte, jag orkar inte! Ska sitta i mitt rum hela kvällen, bara göra det jag känner för att göra. Åh vad skönt det känns. Kanske tar jag en titt på spanskan (mördar förhör imorn, shieet). Får se om jag orkar.
Jag tror inte det är min dag idag faktiskt.

español

bloglovin


!

Skrivet den: 2009-10-06, Klockan: 16:39:47,
Oh jag fotade lite idag! Tänkte just lägga upp nån bild men nä nu ska jag gå och laga mat så får bli sen!
Puss och kram på er!
bloglovin


Måndag = boxdag

Skrivet den: 2009-10-05, Klockan: 17:59:40,
Idag tänkte jag "Nu ska jag gå på stan och slösa pengar". Jag gjorde inte mig själv besviken kan jag då säga! OJ hur mycket pengar det gick, är nästan skrämmande!
Nu ska jag packa, och sedan blir det box, åh vad roligt!

Imorgon har vi skolfoto btw, åh vad hemskt, vad ska man ha påååå sig?! Blir väl några timmar framför spegeln ikväll antar jag, haha.
Ha en bra kväll, puuuss! ♥


Börjar fundera på att köpa mig ett par egna.
Hade suttit fint att ha handskar som INTE luktar äckel, och som faktiskt passar !
bloglovin


Plugg suuuucks!

Skrivet den: 2009-10-04, Klockan: 19:06:53,
Jag vill inte plugga.
Jag vill baka, kolla film, mysa, fota (åh vad fint det hade vart att fota idag!), spela, träna ... ALLT annat än plugga. Men, jag har matteprov nu i veckan och jag kan nada. 2 engelska uppgifter som ska in imorn (ja, där får man för att vara seg. tror jag är den enda som inte är klar nu -.-).
Sen har vi spanska i veckan också jeeeeez allting på en gång?! Har varit lugnt i skolan ... fram tills nu. Och inte har jag varit så bra på att plugga idag heller tyvärr.

Dessutom pajjade min rygg idag på grund av en mindre rolig händelse. Men kanske är det inte så farligt? Hoppas hoppas. Är inte lika ont längre iallafall.

Men jag klagar inte för mamma bakade kanelbullar idag. Wiiiih!
bloglovin


ÅÅÅHH, mums!

Skrivet den: 2009-10-04, Klockan: 12:12:01,
Wow, kom just på att det är kanelbullens dag idag! ÅHH vad gott! Hoppas mamma känner för att hylla den dagen och bakar lite, det hade ju varit som pricken på i:et tycker ni inte?
I totaly löööööve kanelbullar! :D

bloglovin


One two three four, uno dos tres quatro

Skrivet den: 2009-10-04, Klockan: 12:08:16,
Igår var en toppenkväll! Haha, det hände lite ... oväntade saker kan man ju säga, men åh så trevliga och mysiga männsikor jag har i min klass! +ni andra utomstående också, såklart haha!

(not so beautiful pic. men hade som inte så mycket att välja på bara)

Axel ligger och sover än, men själv känner jag mig inte så särskillt trött (har varit vaken till och från i 2-3h redan så). Mår nog finfint idag och jag skulle nog tro att hela dagen ska ägnas åt pluggande (hann inte med nått sånt igår, tror jag också är på väg att bli tidsoptimist! gah!) sen ska vi förhoppningsvis kolla klart filmen "Night of the living dead" wuuuah. Bäst att kolla den när det är mörkt ute faktiskt, annars blir det lätt att man ser den som en komedi ärligt talat. Men man får ju ha översende med att den är 50 år gammal, eller nått i den stilen.
Axel börjar vakna till liv. Vi hörs senare! puuuuuss! ♥
bloglovin


Helgen är bäst!

Skrivet den: 2009-10-03, Klockan: 14:11:06,
Oj nu är jag innen i en sån där dålig-blogg-period känner jag. Igår var det idol som gällde hemma hos Emma, med godis, ostbågar och dricka, gott som tusan! (föressten, är besviken på jurryns wild-cards. usch hur kunde dom!)
Idag är planerna att först ta en promenad med hunden, sen pluggpluggplugg, duscha och sen spenderas kvällen hos Caroline Lindmark med massa trevliga människor, låter toppen! :D

Funderar på att dra fram dunjackan nu snart också, är så gaaaalet kallt på kvällarna. Enligt yr.no ska det bli 2- ikväll. Låter inte så kallt ju? Vill helst vänta tills snön kommer innan jag tar fram den jackan, känns så ... stockholmare att gå med dunjacka annars, haha! Äsch men ..
Snälla snö koooom nu!
bloglovin


Hallihallå !

Skrivet den: 2009-10-01, Klockan: 18:47:52,
Igår var jag och Sanne äntligen och klättrade, jaaaaa! Inte gick det jätte bra för mig, men det kan man inte förvänta sig heller med sådant långt uppehåll, kände mig som nybörjade, men min tå höll, allting känndes bra! Utom våran inställning kanske, haha!
Sedan blev det att kika idol och äta bokstavs kex. OHMYYY vad erik är bra!!

Dagen idag har varit bara bra den också som vanligt. Tycker att man alltid har roligt i skolan men alla härliga människor. Speciellt Joels kommentarer förgyllde ju dagen. hehe.
P-J är den som har fasnat på foton idag:

 



Bild på fikat som var så mumma!
... och bild på P-J på samhälls. Lätt bästa ämnet, gud så kul det är! Ni ser ju minen !




Nu ska jag försöka ta tag i engelskan....eller så packar jag bara fort och springer till Axel på en gång. Känner mig hyffsat rädd för min mamma just nu! Egentligen är ju inte gengelskan nått till imorgon, så kanske skippar den helt vem vet. På tal om det, guuuud vad jag längtar till imorgon, och helg!

Nu ska jag avrunda och fundera ut vad jag ska ta mig till. Gooooodbye!
bloglovin


RSS 2.0