Jag förstår er nu

Skrivet den: 2009-05-22, Klockan: 21:32:03,
För ett tag sen var mina kusiner från Australien här och hälsade på. De var grymt osociala och allmänt suriga och jag undrade över hur de kunde bete sig som de gjorde egentilgen?

Idag har jag nästan (och jag säger nästan, för så långt som de gick skulle jag aldrig gå) förstått varför det blev så, och det efter att jag varit flera herrans timmar i skogen för fixa och lägga ut mjärdar (stavning?  eller.. jag skiter i hur det stavas, dom som vet vad det är fattar nog, och ni andra som inte förstår blir inte klokare på det beroende på om ordet är rättstavat eller inte).

Hur som helst började det med att jag fick sticka in en massa gran grenar i de där burarna, vilket kändes extremt onödigt + att man bara stack sig överallt. Sedan fick man sitta och kolla på när dom rodde ut med båten och la ut mjärdarna, och dessutom höra på prat som inte intresserar en ett dugg (vilket resulterade i ett beteenda som var skrömmande likt mina kusiners från min sida). Så klart skulle man också grilla korv. Tjoho, jag äter inte ens korv, och röken var dessutom överallt.
Till råga på allt det så började det duggregna.

Okej, här har ni verkligen dagens i-landsproblem. MEN, det var det här som fick mig att inse att det inte är så lätt att vara social, glad och possitiv när man verkligen, verkligen, verkligen tycker att någonting suger.
Känner nu att jag ska ta saken i egna händer och kanske skriva ett mail till en av kusinerna. Har inte hört ett ord av dem sen de var här. Kanske skriver jag redan ikväll om jag orkar. :-)

Men min dag blev hur som helst räddad av bla Rage Against the Machine, In Flames, Raised Fist, Lady Gaga, mm, mm.
Att musik kan göra så mycket ändå. Resten av dagen gick jag omkring med hör musik i öronen och med mungiporna från öra till öra.

och igen, ursäkta mina långa stuginlägg, kände bara att jag behövde skriva av mig lite. take  care !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0